Meğer ne çok seveni, düşüneni varmış bu güzel ve küçük kentin ! 

Yaklaşık 5 ay var yerel seçimlere ve daha şimdiden aday adaylığı konusunda hiç sıkıntı yaşanmıyor. 

 Tüm siyasi partiler adına bir çok isim başvuruda bulundu. Önümüzdeki ayın sonuna kadar aday adaylık için yeterli süre olduğu düşünülürse daha bir çok isim de bu renkli ve geniş kadrolu şölene katılacak demektir.

  Ben aday adaylarının samimi olup olmadığına “söylemlerine” değil “eylemlerine” bakarak karar veriyorum. Merak etmesinler seçim için kesin adaylıklar belli olduğunda kimi samimi bulup kimin siyasi ikbal peşinde koştuğunu isim isim işleyeceğim.

  Kenti seviyorum, kente borcum var geyiklerini artık duymak dahi istemiyorum. Dün ne yaptın, göreve aday olmadan önce kent için neler düşündün, neleri uygulama şansın oldu ve neleri göze aldın ? 

  Yerel seçimler “kentin anahtarının verildiği” seçimler. 

Kentin yarınlarını da teslim edeceğiz, evlatlarımızın yaşayacağı yarınları da …kimse kusura bakmasın … Göreve layık değilsen, akrabam olsan “ hiçsin” benim için ….

  Partisine de bakmam, siyasi birikimine de …. Tecrübeli siyasi olmak başka bir şey “ o görevi “ yapabilecek olmak başka bir şey ….

  Göreve ilk geldiğinde “ şehir adına , gerçekçi hangi projeleri var” ona bakacağız …

O projeleri hayata geçirecek “kalıbı” var mı ona bakacağız ….

 Eğer bu seçim milletvekili seçimi olsa fazla sorun yapmam …onları Ankara ya 4 yıllık uzun bir süre için gönderiyoruz. Fazla da bir şey beklemiyoruz. Arada düğünlerde, fener alaylarında falan görmek yetiyor. Gerisi zaten bizi aşıyor.

  Ama yerel seçimler öyle mi, resmen KENTİN AZİZLERİNİ seçmek zorundayız. 

Daha 5 ay var ve bu siyasette epey uzun sayılacak bir “süre” …Acele etmeyin çarşı henüz çok renklenmedi ….öncelikle adaylar netleşsin … daha çok konuşacağız …