Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, mazbatasını aldı. vMazbata törenine AK Parti Zonguldak Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt, AK Parti il başkanı Mustafa Çağlayan, Kilimli ilçe Başkanı Uğur Recepkethüda, partililer ve katıldı.
Önce belediye ilgilenmektedir Mazbatasını aldı son olarak da Mazbata Kilimli Belediye başkanı Kamil Altun’a takdim edildi.


Mazbatayı alan Kilimli belediye başkanı Kamil Altun, Kilimli’yi hizmette en üst noktaya ulaştıracaklarını belirterek şunları ifade etti;

“Şuna emin olabilir tüm Kilimli halkı;

Bugünden itibaren çok daha fazla çalışkan, çok daha yürekli, çok daha fedakar, çok daha hızlı çalışmalarla beraber kilimli ilçesi inanılmaz yere gelecek. Bunların güvenini şu andan itibaren verebilirim. 
Çok mutlu olduğumuz mümkün. Çok uzun bir zamandır tüm teşkilatlarımızla, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kadememiz, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımızla beraber, tüm kilimli halkıyla beraber, aktif 300'ü aşkın kişiyle seçimi tüm kilimli halkının büyük desteğiyle beraber, tüm mahallelerimizle galip Mazbatamızı, meclis üyelerimiz ve yine tüm yol arkadaşlarımız, dava arkadaşlarımız, gerçek samimi dostlarımız, arkadaşlarımız, ailemizle beraber aldık. 

Şunu söylemek istiyorum, 5 yıldan beri ilçemizin büyümesi, gelişmesi için çok büyük çabalarımız oldu buradaki tüm ekibimizle beraber. Şuna emin olabilir tüm kilimli halkı. Bugünden itibaren çok daha fazla çalışkan, çok daha yürekli, çok daha fedakar, çok daha hızlı çalışmalarla beraber kilimli ilçesi inanılmaz yere gelecek. Bunların güvenini şu andan itibaren verebilirim. 2019'da da aynısını söylemiştim. Ben oy veren vermeyen tüm Kirimli halkının belediye başkanıyım. Öyle olmaya da devam edecek. Rozetimizi çıkardık. Zaten tüm Kirimli halkı bunu biliyordu. Aynı şekilde devam edecek. Hizmet ilçesi, huzur ilçesi, güven kenti olmaya Kirimli devam edecek. Çok mutlu olduğumuz mümkün. Çok uzun bir zamandır tüm teşkilatlarımızla, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, ana kadememiz, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımızla beraber, tüm kilimli halkıyla beraber, aktif 300'ü aşkın kişiyle seçimi tüm kilimli halkının büyük desteğiyle beraber, tüm mahallelerimizle galip Mazbatamızı, meclis üyelerimiz ve yine tüm yol arkadaşlarımız, dava arkadaşlarımız, gerçek samimi dostlarımız, arkadaşlarımız, ailemizle beraber aldık. Şunu söylemek istiyorum, 5 yıldan beri ilçemizin büyümesi, gelişmesi için çok büyük çabalarımız oldu buradaki tüm ekibimizle beraber. Şuna emin olabilir tüm kilimli halkı. Bugünden itibaren çok daha fazla çalışkan, çok daha yürekli, çok daha fedakar, çok daha hızlı çalışmalarla beraber kilimli ilçesi inanılmaz yere gelecek. Bunların güvenini şu andan itibaren verebilirim. 2019'da da aynısını söylemiştim. Ben oy veren vermeyen tüm Kirimli halkının belediye başkanıyım. Öyle olmaya da devam edecek. Rozetimizi çıkardık. Zaten tüm Kirimli halkı bunu biliyordu. Aynı şekilde devam edecek. Hizmet ilçesi, huzur ilçesi, güven kenti olmaya Kirimli devam edecek. Ve görecek ki Zonguldak zirvesi haline gelecek”

Belediye personelleri Ömer Selim Alan ve Buğra Özçelik'e saldırdı Belediye personelleri Ömer Selim Alan ve Buğra Özçelik'e saldırdı

Muhabir: Ercan Demir