Açılışa; CHP İl Başkanı Devrim Dural, Gelik Belediye Başkanı ve CHP Başkan Adayı Burhan Sezgin, Çatalağzı Belediye Başkanı ve Belediye Başkan adayı Adnan Akgün, CHP Muslu Belediye başkan adayı Fırat Kabadayı,  Zonguldak eski belediye başkanı Muharrem Akdemir, CHP Kozlu ilçe başkanı Merve Arslan, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Güney ile çok sayıda partili topluluğu katıldı.

DEVRİM DURAL; İKTİDAR TEHDİT EDİYOR

CHP İl Başkanı Devrim Dural'da  tören'de yaptığı konuşmada İktidarı  tehdit ediyor. Bize oy vermezseniz size hizmet yok diyor. Böyle bir şey yok." dedi.
Konuşmasında Kilimli'deki balıkçı barınaklarının yıkılmasını sert şekilde eleştiren Dural,  balıkçıların mağdur edildiğini söyledi.
Ayrıca emekli maaşlarını ve ikramiyelerini de eleştiren CHP il Başkanı Devrim Dural şunları söyledi:

"Hepinizi Zonguldak il örgütü adına sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Hoş geldiniz, sağ olun, var olun. Kilimli'de biliyorsunuz balıkçı barınakları yıkıldı. Biz bu konuda Cumhuriyet Halk Partisi olarak gerekli mücadeleyi verdik. Fakat bunu engelleyemedik. Biz bunu eleştiriyoruz. Diyoruz ki bizim barınağımızı niye yıktınız? Balıkçı esnafları mağdur.
Kilimli  Cumhuriyet Halk Partisi'nin bıraktığı gibi duruyor. Herhangi bir gelişme yok. Yine bir başka konu sahil düzenlemesi konusunda sahillerin yolunun çok iyi olmadığını da söylemek istiyorum.  Size sormak istiyorum aldığınız 10 bin liralık emekli maaşlarından memnun musunuz? . Peki. Süper bir ikramiye aldınız. O süper ikramiyede 3 bin lira. Peki bu bundan mı memnunsunuz? Hayır. Peki biz de diyoruz ki 31  Mart akşamı buna bir bedeli olmalı.  Biliyorsunuz biz mesajımızı halk olarak sandıka veriyoruz. Standıkta diyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi'ne oy verin.  Bu bu mesajı iktidara en güçlü bir şekilde verelim diyoruz. İktidar tehdit ediyor. Bize oy vermezseniz size hizmet yok diyor. Böyle bir şey yok. Cumhuriyet Halk Partisi'ne Kilimli'yi teslim edeceksiniz. belediyecilik nasıl olacakmış? Hizmet kilimlere nasıl gelecekmiş?  belediyecilik nasıl yapılırmış hepsini göreceksiniz. 

EROL SARIAL: MECLİS ÜYELERİMİZİ ADAY TANITIM TÖRENİNDE TANITACAĞIZ

CHP Kilimli Belediye Başkan Adayı Erol Saral da, geçen gün seçmenlerle birlikte çoğalarak yol yürüdüklerini söyledi.

Önümüzdeki günlerde Belediye meclis üyelerini için aday tanıtım toplantı düzenleyeceklerini belirten belediye Başkan adayı Erol Sarıal şunları söyledi;

"Şimdi yolları yürüyoruz adım adım merdivenleri çıkarak, kapılarını çalarak, evlerinizde kardeşlerim, annelerimizin, ellerine dokunarak yürüyoruz, geliyoruz. Her gün çoğalıyoruz.   seçmenlerimizle birlikte yürüyüşümüzü bu şekilde devam ettiriyoruz. 
Biz halkın yanında halkımızın yaşamını kolaylaştırmak daha ekonomik hale getirmek için projelerimizi hazırlıyoruz bunları sizlere sumacağız. Bizim belediyecilik anlayışımızda sosyal belediyecilik var. Yoksulun dar gelirinin korunması var. Bizim belediyecilik anlayışımızda adam kayınvacılık yerine adaletli davranmak haktan hukuktan belediyeciliğin uygulamak var. Bizim belediyecilik anlayışımızda hizmet gerektiği zaman hemen hizmetleri halkın ayağına götürmek var. Bizim belediyecilik anlayışımızda 5 yıl bekleyip  seçime bir ay kala yolları yapma duvarları yapmak halkın isteklerini karşılamaya yönelik çalışmalar yapmak yok. Bizim belediyecilik anlayışımızda eksik neredeyse hizmet o anda verilecek. Bizim belediyecilik anlayışımız iktidara dayalı bir anlayış değil Çünkü iktidarın belediyeleri  borç batağında. İktidarın Belediyeleri Zonguldak'ta borç batağında. 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediyecilik anlayışında hiçbir hizmette aksama yok."

Muhabir: Ercan Demir