Kilimli halkı hizmete, güler yüze, güvene, huzura tekrar onay verdi.

Kilimli Belediye Başkanın Kamil Altun, “Kilimli halkı hizmete, güler yüze, güvene, huzura tekrar onay vermiştir. Tekrar mühürü teslim etmiştir” dedi.

Sonunda gitti: Zonguldak’ta havalar güzelleşti! Sonunda gitti: Zonguldak’ta havalar güzelleşti!

Yeniden seçilen Kilimli Belediye Başkanın Kamil Altun, Kilimli halkıma teşekkür ederek şunları söyledi:
“Tüm Kilimlili hemşehrilerime, 29 bin 316 vatandaşımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Oy veren, vermeyen, herkesten Allah razı olsun.
Kilimli halkı hizmete, güler yüze, güvene, huzura tekrar onay vermiştir. Tekrar mühürü teslim etmiştir. Ben tüm Kilimli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Oy veren, vermeyen herkes bizim için çok değerlidir. O yüzden bu saatten sonra şunu söyleyebilirim ki tüm mahallelerimizde, tüm sokaklarımızda, tüm caddelerimizde hizmetlerimiz en hızlı şekilde devam edecek. 
Terk edilen değil, tercih edilen Kilimli’nin ilk adımı tamamlanmıştır. Artık adım adım ileri, yeni yüzyıl, yeni Kilimli diyerek bu memleketin değer kazanmasını, yaşanabilir bir kent olması anlamında çok daha hızlı çalışmalarımız olacak. Tüm Kilimli hemşehrilerime de selamlarımı iletiyorum. Allah'ın izniyle inşallah artık  bu memleket için tekrar koşturmaya başlayacağız. Ben tüm teşkilatıma, tüm vatandaşlarıma, bizleri destek olanlara, meclis üyelerine, kadın kollarıma, gençlik kollarıma, mahalle başkanlarıma, sandıkta duran herkese tüm Hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum”


SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

Başkan Kamil Altun ayrıca Kilimli ilçe  Başkanı Uğur Recepkethüda’nın doğum gününü süpriz şekilde pasta keserek partililerle beraber kutladı.

Muhabir: Ercan Demir