Son günlerde AK Parti’de iç karışıklık olduğunu iddia eden haberlerle karşı karşıyayız.

Bu haberleri direk muhataplarına sorduk.

Çok net olarak bu iddialar tek tek yalanlandı.

AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, “Biz partiyi Facebook’tan ve Twitter’den yazılanlara göre yönetmiyoruz” derken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’da “Fitneciler var ve nifak sokmak istiyorlar” dedi.

Tosun, Selim Alan ile aralarında hiçbir sorunu bulunmadığını ve yazılanların tamamiyle yanlış olduğunu ifade ederken, Çağlayan’da “Hem il başkanın hem de belediye başkanı kaya gibi arkasında olduğunu ifade etti.

Bu mesajlar tabi ki direkt muhataplarına gitti.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr.Ömer Selim Alan’ın bu iddiaları yalanlamalı. Sessiz kaldığı için bu tür iddialar ve tartışmalar devam edecek gibi gözüküyor.

Zaten Zeki Tosun’da, Selim Alan’ın bu haberleri yalanlaması gerektiğini ifade etti.

Mustafa Çağlayan’ın fitneciler var ve aramıza nifak sokmak istiyorlar derken fitneciler kim yada kimler

**

MUSTAFA ÇAĞLAYAN’IN TARİHİ ÇAĞRISI..

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan düzenlediği basın toplantısında Zonguldak kamuoyuna tarihi bir çağrı yaptı.

Zonguldak’ımızda daha kaliteli hizmetler yapılabilmesi amacıyla Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’a, yapılacak olan hizmetlerde herkesin fikrini sunması çağrısında bulundu.

Önce Zonguldak diyerek ortak akıl ile Mahalli müşterek faydada buluşmanın en doğru karar olacağını belirten Çağlayan, parti ayrımı olmaksızın tüm siyasetçilere, akademisyenle, ticaret erbabı ve esnaflara sivil toplum kuruluşlarına, şimdiki ve daha önce görev yapan belediye başkanlarına ve meclis üyelerine ve biz gazetecilere yani kısacası toplumun tüm kesimlerine, Zonguldak’ımıza daha iyi hizmetler yapılabilmesi adına herkesin fikrini söylemesi çağrısında bulundu.

Şehrimizin tüm paydaşlarının, hassasiyet ve özenle bu çağrımıza kulak vereceğine inanıyorum.

Mustafa Çağlayan’ı bu çağrısından dolayı kutluyorum.

**

UÇUŞLARDA HİÇ BİR SIKINTI YOK

Son günlerde Türk Hava Yolları’nda (THY) Zonguldak havaalanına olan uçuşlarında ki bazı aksamalar olunca, Zonguldak kamuoyunda THY hakkında sıkın tı mı var acaba neden uçuşlar pas geçiyor şeklinde bir tedirginliğe yol açtı.

Hatta ve hatta THY’nin Zonguldak uçuşlarını askıya alacağı gibi saçma sapan konuşmalara bile şahit olduk.

Evet Zonguldak Havaalanına birkaç kez THY yolcu uçağı iniş yapmadan pas geçti ve başka havaalanlarına gitti.

Ancak bunun nedeni ne siyasi, ne ticari, ne de başka bir şey.

Bunu tek bir sebebi var o da hava muhalefeti.

Dikkat ederseniz İstanbul havaalanına da onlarca, yüzerce uçak iniş yapamadı. Bunu nedeni şiddeti rüzgardan başka bir şey değildi. Aynı şekilde Zonguldak ve diğer illerdeki bir çok havalanınada uçaklar şiddetli rüzgar veya hava muhalefeti nedeniyle iniş yapamadı ve pas geçmek zorunda k alındı.

Nedense biz Zonguldak’ta olayları çok fazla büyütüyoruz.

Üstüne katarak olayları değişik boyutlara getiriyoruz.

Hiç gerek yok böyle şeylere.

THY Zonguldak seferlerine başlamıştır ve bu devam edecek. Bundan dönüş yok.

15 HAZİRAN’DA ATLAS GLOBAL ZONGULDAK SEFERLERİNE BAŞLIYOR

Dün Almanya’dan sevindirici bir haber daha geldi. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Atlas Global, özellikle Düsseldorf’tan Zonguldak’a yapılacak direk uçuşlarla ilgili bilgi vermek amacıyla seyahat acenteleri yetkililerine iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine Atlas Global Avrupa Satış Başkan Yardımcısı Ayşe Mısırlı Mirza, Almanya Müdürü Ahmet Kaymaz, Amsterdam Müdürü Kamil Saygı, Avrupa Uzmanı Yasemin Mülayim, Eurostar Flugresien GmbH Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Sarı ve şirket ortağı Hikmet Keleşoğlu, Zonguldak Havalimanı (ZONHAV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kahya, Avrupa Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Mehmet Karakulak ve mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Yusuf Karail ile birlikte çok sayıda seyahat acentesi yetkilisi katıldı. Avrupa Zonguldaklılar Derneği Genel Başkanı Mehmet Karakulak yaptığı konuşmada Atlas Global’in Zonguldak uçuşlarına hazır olduğunu ve 15 Haziran’da uçuşların başlayacağını belirtirken, Zonguldak Havaalanı yönetim kurulu Başkan Yardımcısı Recep Kayya’da uçuş sayısını daha da artacağını müjdesini verdi.

Demek ki hiçbir sıkıntı yok ve her şey daha da güzel olacak.

Zaten bizde bunu istemiyormuy duk

Geriye tek bir sorun kaldı

Oda halk olarak havaalanına sahip çıkmak

Otobüs biletlerinden b.ile daha ucuz olan THY ve Atlas Glabol uçuşlarını hepimiz tercihp etmeliyiz.