İyi Parti Zonguldak İl Başkanı Suat Mısırlıoğlu, partiye üye olup ta rakip partiye destek veren hainleri belirlediklerini ve onları tek tek kamuoyuna açıklayacaklarını söyledi.

24 Haziran Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini değerlendirerek, seçim dönemi partilerine destek vermeyen ve başka partilere destek veren üyelerini tek tek kamuoyuna açıklayacağını ifade etti.

Bilindiği gibi 24 Haziran Parlamento seçimlerinde fena sayılmayan bir oy aldı,

Hemde Ragıp bayraktar’ın aday yapılmamasına karşın, 

Hem de Ragıp Bayraktar’a ihanet edilmesine karşın,

Şu bir gerçek ki Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak’ta 2 milletvekilini, İyi Parti’nin aldığı oyla sağladı.

Çünkü CHP’nin Zonguldak’ta oyu düşmüş durumda. İyi Parti Zonguldak’ta 29 bin oy almasına rağmen, Suat Mısırlıoğlu’nun sanki daha çok oy bekliyorlarmış gibi bir edayla, beklediklerinden az oy aldık demesi ve kendi partisine üye olup ta başka partileri destekleyenleri tek tek tespit ettiklerini ve bunları hainlikle suçlayarak kamuoyuna açıklayacağım derken acaba burada mesaj kime

İşte bu detay çok önemli.

Suat Mısırlıoğlu’nun açıklama yaptığı gün İyi Parti eski İl başkanı Ragıp Bayraktar, ilçe başkanlarıyla birlikte Ankara’daydı.

AYDIN TÜMEN NİYE HALA ZONGULDAK’A GELMEDİ

Suat Mısırlıoğlu bu açıklamayı 4 gün önce yaptı, yarın öbürsü gün gelecek demişti.

Ama hala gelmedi

İYİ PARTİ’DE YENİ İL BAŞKANI KİM OLACAK

Şimdi İyi Parti Zonguldak teşkilatında il başkanlığı yarışı kızışmış durumda. İyi Parti Kurucu İl Başkanı ve Milletvekili aday adayı Ragıp Bayraktar, ilçe başkanlarıyla birlikte (Kilimli İlçe Başkanı Alim Emre Demiroğlu hariç) genel merkeze giderek, Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’ı ziyaret etti.  Ziyaretin sonuçları hakkında bir fikrimiz yok ama bu ziyaret te tabiî ki boşuna değil. İlçe başkanları Ragıp’ı istiyor ve bunu genel merkeze iletmiş durumdalar. 

Şahsi düşüncem şudur: Ben Ragıp Bayraktar’ın yerine olsam bir daha o partinin kapısından dahi içeri girmezdim, çünkü ihanete uğradı. Ama Ragıp Bayraktar, kurucusu olduğu bir siyasi partinin böyle batağa saplanmasına ve sahipsiz kalmasına gönlü razı olmayarak harekete geçmiş durumda. İyi Parti Ragıp Bayraktar ile birlikte canlanacak, hareketlenecek ve yerel seçimlere en iyi şekilde hazırlanacak.

**

HOŞ GELDİN MÜDÜRÜM..

Zonguldak Valiliği’nde uzun yıllardır Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yanı sıra Özel Kalem Müdürlüğüne vekalet eden Mehmet Alas, geçtiğimiz aylarda Eskişehir Valiliği’ne tayin edilmişti. Haksız olarak Eskişehir’e sürgün edilen Mehmet Alas, Ankara İdare Mahkemesi’nden yürütmeyi durdurma kararı almasının ardından Eskişehir Valiliği’ndeki görevinden ilişiğini kestirerek Zonguldak’a, yuvaya tekrar döndü.

Mehmet Alas şimdi Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü görevine tekrar başlayacak olması ve görevine iade edilmesi gerçekten çok güzel.

Müdürüm hoş geldin

Özlemiştik seni

**

KINIYORUM

Kariyer Gazetesi’nden Hakan Küçük yazdığı bir yazı nedeniyle, başka bir vatsat grubunda kendisi hakkında tehdit içerikli iadeler kullanılmış. Ve Hakan küçük’te bu tehditlere bugünkü köşesinde cevap vermiş durumda.

Bir kere gazeteci asla tehdit edilemez. Ve tehdit edenleri de kınıyorum.

Boş işler bunlar

Bir gazeteci yazdığı yazı nedeniyle asla tehdit edilemez ve ancak hukuk yoluyla hesabı sorulmaya çalışılır.

Zaten Hakan Küçük’te tehditlere papuç bırakacak bir arkadaş da değildir hani

Hatırlatalım istedik

**

GÜNÜN SÖZÜ: Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir.