Zonguldak'ın Gökçebey ilçesine bağlı Çay Mahallesi’nden geçen Agusto Deresi üzerine Gökçebey Belediyesi tarafından mahalle sakinlerinin ulaşımını kolaylaştırmak için metal yaya köprüsü yaptırdı.
Mahalle halkının karşıdan karşıya rahatça geçmeleri için yapılan köprünün ilk denemesini Belediye Başkanı Vedat Öztürk yaptı. Yeni köprüden ilk geçen kişi olan Belediye Başkanı Vedat Öztürk hayırlı olsun temennisinde bulunarak şu ifadelere yer verdi;
"Gökçebeyimiz'i geleceğe taşımak için gecemizi gündüzümüze katarak hizmet aşkıyla durmaksızın çalıştık, çalışıyoruz. Yatırımlarımız ve hizmetlerimiz ile Gökçebey’ imizin her köşesine, hayatın her alanına dokunuyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de el birliği, akıl birliği ve gönül birliği içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın isteği üzerine ihtiyaç olan Agusto Deresi üzerine metalden yaya köprüsü yaptık. böylelikle vatandaşlarımız karşıdan karşıya daha kısa yol ve güvenli yoldan geçebilecekler. hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz."

Kaynak: HABER MERKEZİ