Bugün Türk Polis Teşkilatımızın 174.ncü kuruluş yıldönümünü.

1845 yılı, Türk Emniyet Teşkilatı açısından önemli bir noktadır. Bu tarihe kadar zabıta olarak nitelenen teşkilat; 10 Nisan 1845’den itibaren polis adı altında hayata geçmiş ve Emniyet Teşkilatının kuruluş günü olarak kabul edilmiştir. 

Emniyet teşkilatımızın çeşitli kademelerinde milletin canının ve malının güvenliği için gece-gündüz demeden çalışan kahraman polis teşkilatımızın üstlendiği görev, oldukça kutsaldır. 

Ülkemizin her noktasında ailelerinden uzakta milletin bekası için görev yapan polisimiz, ülkemizin adeta sigortası gibi bizlere güven, iç ve dış hainlereyse korku vermektedir.

Türk Polis Teşkilatımız, 174 yıldır vatan toprağının her bir köşesinde milletimizin huzuru, kamu düzeninin korunması ve asayişin sağlanması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayarak canla başla hizmet veriyor.

174 yıldır ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkan ve üstlendiği tüm görevleri yasalar çerçevesinde yerine getirmeyi her zaman sürdüren müstesna bir yapı olan Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin her noktasında olduğu gibi Zonguldak’ımızın da daha huzurlu bir şehir olması amacıyla büyük bir sorumluluk ve fedakarlık içinde görevlerini ifa etmektedir. Batı Karadeniz bölgesinde uyuşturucu ile mücadelede bir numara olan, fetö’yle mücadelede işini hakkıyla yapan, bu yolda haktan, adaletten ve milletimize hizmetten geri durmamak üzere söz veren, milletin yolundan, dosdoğru dimdik yürümeye devam eden, çizgisi milletin çizgisi, geleceği milletin geleceği olan, milletine ve davasına inanan çok değerli Zonguldak emniyeti mensuplarına Allah güç kuvvet versin. Enerjiniz hiç bitmesin diliyorum.

Bundan dolayı Zonguldak İl Emniyet Müdürümüz Ahmet Metin Turanlı başta olmak üzere ilimiz ve ülkemiz genelindeki tüm Emniyet mensuplarımızın 174. kuruluş yıl dönümünü ve 10 Nisan Polis Günü’nü kutluyor, görev başındayken şehit olan kahraman polislerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyor ve görevi başında olan polislerimizi de Allah muvaffak etsin diliyorum.

Bu duygularla tekrar Türk Polis Teşkilatımızın 174.ncü kuruluş yıldönümünü kutlu olsun.

**

SEÇKİN ORGANİZASYON’A HELAL OLSUN

Zonguldak’ta kültür ve sanat denilince akla ilk gelendir Seçkin Organizasyon.

Seçkin Organizasyon ile birlikte Zonguldak merkez ve ilçelerinde kültür ve sanat etkinliklerinde kalite çıtası oldukça yüksek.

Zonguldak’ta bugüne kadar sayısız kaliteli tiyatro oyunlarını, ayrıca tanımış sanatçıların konser etkinliği düzenleyen, ayrıca çocukları da unutmayarak onlar içinde çok sayıda etkinlik düzenleyen Seçkin Organizasyon, performansıyla göz dolduruyor.

Elbette Zonguldak’ta bir çok organizasyon var, doğrudur

Ama hiç biri Seçkin Organizasyon’un yanına bile yaklaşamaz.

Ve Seçkin Organizasyon bir ilke imza atarak Zonguldak’ta 1.Karaelmas Tiyatro Festivali’ni düzenliyor.

4 tane birbirinden güzel ve kalite tiyatrolar Zonguldaklı tiyatro severlerle buluşacak.

Hatta ilki Pazartesi günü akşamı buluştu.

8 Nisan’da “Nereye Gitti Bütün Çiçekler” tiyatro oyunu sahnelendi.

Oyuna bende gittim ve mükemmeldi

Ayrıca 21 Nisan’da 

akşam

Ünlü sanatçı Ferhan Şensoy’ın oynadığı 

Ferhangi Şeyler,

Gündüz ise

Çocuklar için saat 11, 13 ve 15’de üç ayrı seans olmak üzere Kırmızı Balık Müzikali

sahnelenecek

30 Nisan’da Yasemin Yalçın ile İlyas İlbey’in oynadığı “Vee Perde” isimli oyun sahnelenecek.

Bence bunlar kaçmaz.

Hepsi AKM’de sahnelenecek

Adı gibi gerçekten SEÇKİN Organizasyon

Sanatseverler bu oyunları kaçırmamalı bence

**

GÜZEL SÖZ: Dünya 3 günlüktür. Dün, bugün ve yarın. Dün geçti, yarının geleceği belli değil, öyleyse bugünün kıymetini bil.