Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, geçtiğimiz günlerde belediyenin garajına çekilmiş halk otobüslerini hizmete kazandırmak amaçlı bir basın açıklamasında bulunmuş ardından da kimliği belirlenemeyen şahıslar halk otobüslerini parçalamıştı. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Dökmeci, saldırgan şahısları belirleme çalışması başlattıklarını kamuoyuna duyurmuştu. 
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan da çirkin saldırıyla ilgili açıklamalarda bulunarak Başkan Dökmeci'ye hukuk yolunda destek vereceklerini ifade etti. 
Çağlayan, açıklamasında;
"Kozlu Belediyesi’nin garajında duran araçlara yapılan saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Biz geçmişten bugüne kadar şiddetin, vandallığın karşısında durduğumuz gibi bugün de karşısında duracağız. Gezi olaylarında halkın, milletin malına zarar verenlerin nasıl ki karşısındaysak, 1 Mayıs kutlamaları için polisimize yapılan saldırının, teçhizatına verilen zararın nasıl ki karşısındaysak geçmişte Çatalağzı Belediyesi’ne yapılan saldırının nasıl ki karşısında durup belediye başkanımıza destek verdiysek, şiddeti uygulayan, vandallığı yapan veyahut bunlara yol açan her kim olursa olsun karşısındayız. Bu tür eylemleri gerçekleştirenlerin partisine, diline, dinine, ırkına bakmadan karşısında durmaya da devam edeceğiz. Öte yandan Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci bir açıklamasında tehdit ve baskı gördüklerini ifade etti.  Hukuk yoluna başvurduğu gün açıkça söylüyorum biz kendisine destek vereceğiz. Bu tür baskı ve yıldırma girişimlerinin nerden gelirse gelsin karşında olduğumuzu ifade etmek isterim. Zonguldak şemsiyesi altında parti gözetmeksizin bu tür olaylara karşı tek yumruk olup toplumsal bir refleks göstermeliyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi