Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Kadın Kolları tarafından kadına şiddete dikkat çekmek ve toplumda şiddete karşı farkındalığın arttırılması amacıyla tiyatro oyunu organize edildi. 

Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyuna tiyatroseverler yoğun ilgi gösterdi. Zonguldak Sanat Tiyatrosu tarafından sahnelenen Ölüm Kadın Meselesi adlı oyunda Ülkemizin acı bir gerçeği olan kadına ve çocuğa şiddet ve tacizi anlatıyor.

CHP Kozlu İlçe Kadın Kolları Başkanı İlke Eren, Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Kadın Örgütü olarak Ülkemizin acı bir gerçeği olan kadına ve çocuğa şiddete dikkat çekmek ve toplumumuzda her türlü şiddete karşı farkındalığı arttırmak amacıyla bu tiyatroyu organize ettiklerini ifade etti.
KADİR ŞEKER VİCDANEN SUÇSUZDUR
Ayrıca Konya'da bir erkek tarafından darp edilen kadını kurtarmak isterken yaşanan münakaşa sonucu katil olan Kadir Şeker olayını değerlendiren  Cumhuriyet Halk Partisi Kozlu İlçe Başkanı İlke Eren, "Kadir hukuken bilemiyoruz ama bizim gözümüzde vicdanen suçsuzdur ve serbest bırakılmalıdır"dedi.
(Haber-Ercan Demir)


 

Editör: Haber Merkezi