SEÇKİN ORGANİZASYON DURMAK BİLMİYOR
Batı Karadeniz’de yaptığı belediye festival ve şenlik organizasyonları, tiyatro ve konserler, dev oyun parkurları, özel gün organizasyonları, çocuk etkinlikleri gibi birçok alanda adından oldukça söz ettiren ve bu yıl 22’nci hizmet yılına giren Seçkin Organizasyon Şubat ayında Zonguldak halkını kültür ve sanata doyuracak. 
Sanatın birçok dalını Zonguldaklı sanatseverlerin ayağına başarıyla getiren Seçkin Organizasyon Şubat ayında başarılı sanatçı Bülent Ortaçgil konserinin yanı sıra Ferhat Göçer’in hayat verdiği ve Sebahattin Ali’nin hayatından kesitlerin yer aldığı ‘Aldırma Gönül’ oyunu sahnelenecek. Öte yandan Seçkin Organizasyon, ülke genelinde turneye çıkmış olan Sevmekten Öldü Desinler ve Pinokyo oyununu da kentte yaşayanların ayağına getirecek. 


BÜLENT ORTAÇGİL FARKLI BİR HAVA VERECEK
22 Şubat’ta Bülent Ortaçgil konseri ile Zonguldaklıların karşısına çıkacak olan Seçkin Organizasyon, bilet satışlarını ise; anlaşma yaptığı Seçkin Kişisel Gelişim Kursu, Çatı Cafe, Ada Cafe ve Keyif Kahvesi’nden gerçekleştirmeye devam ediyor. 


FERHAT GÖÇER’DEN "ALDIRMA GÖNÜL" OYUNU
19 Şubat tarihinde saat 20.00’de ünlü sanatçı Ferhat Göçer'in sahne aldığı "Aldırma Gönül" adlı oyun, Zonguldaklı sanatseverlerle buluşacak. Atatürk Kültür Merkezi'nde sahnelenecek olan oyunu Ezel Akay yönetecek. Ünlü edebiyatçı Sabahattin Ali'nin heyecanları, aşkları, hüzünleri, hasretleri ve hayatından kesitlerin şiirleriyle harmanlandığı karaktere hayat verecek olan Ferhat Göçer, performansıyla izleyicilerin beğenisini kazanacak.


SEÇKİN’DEN ÇOCUKLARA ÖZEL OYUN
Öte yandan Şubat ayında çocukları da unutmayan Şeçkin Organizasyon, Oktay Şenol'un yazıp yönettiği Pinokyo oyununu 23 Şubat tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde gösterime sunacak. Müzikal oyun şeklinde çocukların gösterimine sunulacak olan saat 16.00’da perde diyecek ve oyunun biletleri; biletix, seçkin organizasyon, seçkin gelişim kurs merkezi ve bilet satış noktalarından temin edilebilecek.

SEVMEKTEN ÖLDÜ DESİNLER OYUNU AYRINTILARI
Hande Subaşı, Hakan Bilgin, Bülent Alkış, Serdar Yeğin, Canan Atalay ve Ceren Taşçı gibi oyuncuların yer aldığı oyun, İstanbul'un kenar mahallerinden pavyon ışıklarına uzanan çok özlediğimiz bir masalı anlatıyor. Yeşilçam filmlerinden, arabesk şarkılara, biraz müzik, biraz hüzün, bolca kahkahanın yanı sıra Gönül, Mustafa, Hamdi, Sevda, Ahmet ve bu koskoca şehrin gölgesinde asla kaybolmayacak hayallerini konu alan oyun; 17 Şubat tarihinde Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 20.00’de perde diyecek.
(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi