Başlangıçta Zonguldak Kent Konseyi tarafından oluşturulan ve konserleri büyük ilgiyle izlenen Madenciler Korosu kurumsal bir yapıya kavuşturuluyor.

Zonguldak Belediye Başkanlığı, Zonguldak Kent Konseyi Başkanlığı, TTK Genel Müdürlüğü ve GMİS Genel Başkanlığı arasında düzenlenecek bir protokol ile madencinin ve Zonguldak'ın sesini tüm Türkiye'ye duyuran Madenciler Korosu, hem kurumsal bir kimliğe, hem de maddi-manevi güçlü bir yapıya kavuşmuş olacak.

Kurum başkanları ile TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu'nu kutluyoruz.

Zonguldak'ın değerlerine sahip çıkılması böyle oluyor.

Aynı sahiplenme duygusunun, daha kapsamlı bir şekilde Zonguldakspor için de harekete geçmesi halinde kulübün maddi-manevi güçlü bir yapıya kavuşmasına olanak sağlayacaktır.

Zonguldak Belediye Başkanı Dr. Selim Alan üzerine düşen görevi yapıyor, hem kulübe destek veriyor, hem de sürekli destek çağrısında bulunuyor.

İlimizin bütün kurumları, sadece Zonguldak Belediye Başkanlığı değil, ilçe ve belderimizdeki tüm belediyeler dahil, bir gönül seferberliği halinde Zonguldakspor'a sahip çıkarsa eğer, bu kulübün bileği kolay kolay bükülmeyecektir.

Madenciler Korosu'na kurumsal bir anlayışla sahip çıkıyoruz, amenna…

Biz de bu desteği, bu kurumsal yapılaşmayı yürekten destekliyoruz.

Darısı Zonguldakspor'un başına !..

Sercan Yıldırım’ı kutluyoruz

Yıllarca gazetemizde internet editörlüğü yapan ve Yeni Adım’ın yetiştirdiği usta editörlerden biri olan değerli kardeşim Sercan Yıldırım, Türkiye’nin en çok izlenen haber sitelerinden biri olan haberler.com’da editör olarak göreve başladı.

Bu görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz,

Sercan Yıldırım gazetecilik alanında çok yönlü bilgiye sahip bir arkadaşımızdır.

Bilgisayar ve internet teknolojisine en üst düzeyde vakıf olduğu gibi, haber ve makale yazabilen, yazdıklarını okutabilen özelliklere de sahip bulunuyor.

Özetle dört dörtlük bir gazeteci…

Övünmek gibi olmasın ama, Zonguldak basınında adeta bir “okul” görevi üstlenen Yeni Adım Gazetesi, bir arkadaşımızı daha ulusal basına kazandırmış durumdadır.

Sercan Yıldırım’ın, haberler.com’a büyük katkı sağlayacağına inanıyor, başarılarının devamını diliyoruz.