Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde yaşayan Erkan Güngör, yaklaşık 8 ay önce çalışmaya gittiği Cezayir ülkesinde öyle bir aşka tutuldu ki bu aşk kısa bir sürede nikah masasında tazelendi.

Göbü köyünde ikamet eden Erkan Güngör (49) çalışmak için yaklaşık 8 ay önce Cezayir ülkesine gitti. Kısa bir süre burada çalışan Güngör daha sonra 38 yaşındaki Sabah Dhahoua’ya aşık oldu. Damat Erkan Güngör daha sonra gelin Dhahoua’nın ailesiyle tanıştı. Cezayir ülkesinde ülkenin örf, adet ve kültürüne göre söz kesildi. Ardından 9 Mart 2018 tarihinde bu aşkı tazelemek için nikah masasına oturan çift Çatalağzı Belediyesi’nde resmi nikahla evlendi.

6 Ağustos ve 7 Ağustos 2018 tarihinde Zonguldak’ın Kilimli ilçesine bağlı Göbü köyünde görkemli bir kına ve düğün töreni ile dünya evine giren çift, çok sayıda kalabalığın katıldığı düğün töreni ile mutluluklarını bir kere daha paylaştı.

Cezayirli gelin Dhahoua’nın ailesi, ablası, kızkardeşleri, erkek kardeşi ve teyzesinin kuzenleri Türkiye’ye gelerek Erkan ile Sabah’ın düğün törenlerine şahit oldular. (Haber: ZONMEDYA)

Editör: Haber Merkezi