Dünya Şampiyonu Tatil İçin Bartın'ı Seçti

Ülkemizin gururu WKU dünya Kick Boks Şampiyonu Sabriye Şengül Bartın’a geldi

Ülkemizde ve yurt dışında çok yakından tanınan ve sevilen Dünya Kick Boks Şampiyonu tatil için Bartın’a geldi.

Ülkemizde ve yurt dışında çok yakından tanınan ve sevilen gururumuz Dünya Kick boks Şampiyonu Sabriye Şengül Amerika Bellator’da ki ve Avustraya’da Iska Dünya Şampiyonluk kemeri maç öncesi Bartın’a dinlenmek ve kısa bir tatil için geldi.

Milli takımda boks yaptığı dönemdeki yakın arkadaşı Milli Şampiyon Sporcumuz Bartın’ın ve ülkemizin de gururu Şennur Demir’in misafiri olarak geldi. 2014 yılında televizyon canlı yayınlan profesyonel Kick Boks maçlarında ülkemizi yurt içi ve yurt dışında temsil eden Sabriye Şengül 2016 yılında ki dünya Kick Boxing şampiyonluk kemerini kazandı. Ardından birçok TV programlarına katlan Beyaz Show, Survivor katılan ve halkımız tarafından çok sevilen Sabriye Şengül halkımızın çok sevdiği gönüllerin şampiyonu oldu. Mütevazı kişiliği ve samimi içten doğal oluşu ile ülkemizde ve yurt dışında da sevilen herkes tarafından takdir ve takip edilen sevilen başarılı birisi oldu.

Sabriye Şengül ile Bartın tatili merak edilen konular hakkında konuştuk. Şengül Şunları söyledi. “Milli takım Sennur Demir arkadaşım daveti ile Bartın’a ilk kez geldim. Doğası manzarası denizi insanları iyi ve çok güzel, Burada olmaktan çok mutlu oldum. Benimle burada herkes çok yakından ilgilendi. Özellikle İnkum Terrace Otel’in İşletmecisi Necmettin Özel bey’e teşekkür ediyorum. Buraya geldiğim ve için çok mutluyum.”dedi.

Haber: Bartin.info

Editör: Haber Merkezi