Kozlu Belediyesi tarafından Festival kapsamında sünnet ettirilen 35 çocuk için şölen düzenlendi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz kızılay önünden çocuklarla beraber amfi tiyatroya kadar şehir merkezinden yürüyüş gerçekleştirdi.
Amfi tiyatroda gerçekleştiren sünnet şöleninde 35 çocuğa ayrı ayrı hediyeler takdim edildi ikramlarda bulunuldu.
Sünnet şöleninde ayrıca din görevlisi tarafından Kur’an-ı Kerim okunu ve dualar edildi.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz burada yaptığı konuşmasına şehidimize rahmet dileyerek başladı. Başkan yılmaz, “Üzgünüz, üzüntümüz var, Alaplı ilçemizden bir kardeşimiz şehit oldu. kendisine Rabbim'den rahmet diliyorum, kederli ailesine ve Türk ulusumuza başsağlığı diliyorum. Evet geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz, yarınlarımız Kozlu’muzun delikanlıları İnşallah bunlar olacaktır. Şimdi sünnet şöleni inşallah düğün törenlerini de, askere gittiklerinde görürüz. Rabbim kendilerine zihin açıklığı başarı ve bol kazançlar ihsan eylesin. Ayrıca ailelerini tebrik ediyorum hayırlı olsun diliyorum. Gerçekten hazırlıklar güzeldi ama şans bu, hep diledik olmasın diye ama şehrimizde şehit olunca Tabii ki uzaktaki Şehitler de bizim ama çok yakınımızda olunca biraz daha farklı oluyor ve buna biz duyarlılık gösterdik. Ben daha fazla uzatmak istemiyorum tüm ailenize hayırlı olsun diliyorum” dedi.
Başkan Kerim Yılmaz konuşmasını devamında sünnet şölenin sponsoru olan işadamı Muammer Yazıcı’yı davet ederek, “Bu arada Muammer Yazıcı Kardeşim'e sünnet şölenine sponsor olmasından dolayı şükranlarımı arz ediyorum ve huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Buradaki organizasyonun belediyelerin sponsorudur ve kendisinden Allah razı olsun diliyorum. Her zaman Kozlu’muzun geleceği sünnet olacak çocuklarımıza destek oldu. Kendisine başarılar diliyorum” dedi.
(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi