Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Kozlu Ortaokulunda düzenlenen "Tablolar canlanıyor" etkinliğinde her yaştan ve sınıftan öğrenciler velilere ve öğretmenlerine muhteşem bir görsel şov düzenlediler. 
Tablolardaki resimleri birebir canlandıran öğrenciler herkesin taktirlerini kazandı. Özellikle Rembrant ; anatomi dersi , Vermeeer; inci küpeli kız, Vircent Vangogh; portre isimli birbirinden güzel tablolar canlandırıldı.
Birçok tabloların canlandırıldığı etkinliğin açılış kurdelesini kesen Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku yaptığı konuşmasında; "Bizler bu tür organizasyonlarımızda harcanan bu denli caba ve gayretin çocuklarımızın başarıları ile sonuçlandığında çok memnun oluyoruz. Öğretmenlerimizle birlikte gayret gösteren sevgili öğrencilerimiz birlik ve beraberlik içerisinde ne denli başarılı bir sonuçların gerçekleşeceğini bizlere gösterdikleri gibi kendilerine de aldıkları sorumlulukları başarılı bir şekilde yerine getirebileceklerini kanıtlamış oldular'' dedi. 
''PARA DEĞİL UMUT BİRİKTİRİYORUZ''
Etkinlikte ayrıca ''Para Değil Umut Biriktiriyoruz'' adı ile Kitap kumbarası kampanyası başlatan Kozlu Ortaokulu yönetimi,  öğretmenleri, öğrencileri ve veliler, ihtiyacı olan özellikle köy okullarına destek amaçlı Esas 67, Kaymakamlık kütüphanesi, Kozlu Belediyesi ve Kozlu Orta Okulunda olmak üzere dört adet kumbara yapıldı. Kampanya ya destek için Gelik belediyesinde umut kumbaralarına kitap göndererek katkıda bulundu.

Editör: Haber Merkezi