Devrek Minikler Akademisi Özel Kreş ve Çocuk Kulübü her yıl geneleksel  olarak düzenlenen 5. Yıl Sonu Gösterisi düzenledi.

Minikler akademisi   özel kreş ve çocuk kulübü 0-6 yaş gurubu öğrencileri ,hafta sonu  Atatürk Kültür Merkezinde (AKM)düzenlenen törenle diplomalarını aldılar ve sevinçle  keplerini havaya fırlattılar.

Minik öğrencilerin sunmuş oldukları  Atatürk şiiri, ,Çılgın şapkalar payesi,Kendilerine özgü halk oyunları  gösterileride  izleyenleri adeta  büyüledi.

Miniklerin yıl sonu gösterilerine aileler , öğrenciler,öğretmenler ve çok kalabalık konuklar katıldı.

Açılış konuşmasında ,Minikler Akademisi Özel Kreş ve Çocuk Kulübü Kurucusu Hülya Temel şunları ifade etti’Kreşimizin 5. yılsonu gösterisine hepiniz hoş geldiniz.Bugün çocuklarımız yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden bir demetsunacaktır.Sizlere göre şov niteliğinde olan gösterimiz eğitsel açıdan çocuklarımızın kendilerine olan öz güvenleri sağlıklı ve gelişiminin özelliklerini gösterdiklerinin bende varım dediklerinin bir kanıtıdır.

Değerli veliler bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere gurur veriyor,bizlere verdikleriniz büyük destekten kendim ve personelim adına çok teşekkür ediyorum.”

Sevgili çocuklar,sizler milletimizin en değerli varlığı barışın ve sevginin temsilcisi aydınlık yarınların güvencesisiniz.’Yüce ATATÜRK’Ü kendinize örnek almalısınız.Atatürk’ün yaşamından ilke ve devrimlerinden,düşüncelerinden,öğütlerinden çok şey öğreneceksiniz.Sizleri çok seviyor,sizlere inanıyor ve güveniyoruz.”dedi.

Ahmet ÇİMEN DEVREK

Editör: Haber Merkezi