Ünlü pop sanatçısı Demet Akalın, Zonguldak’lı sanatçı Turgay Saka ve Tv Program Yapımcısı Zafer Kerey’in söz ve müziklerini yazdıkları  “OH OLSUN” isimli şarkıyı seslendirdi. Oh olsun, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi görürken video paylaşım sitesi YouTube’ta da 1 haftada 7 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı.

Uzun bir süredir pop sanatçılığının yanı sıra besteci kimliğiyle de ön plana çıkan Turgay Saka Tv Program Yapımcısı Zafer Kerey ile birlikte 100’e yakın beste yaptıklarını ve bunlardan ilki olan “OH OLSUN”  isimli şarkılarını Demet Akalın’ın beğenip vokalisti Ömer Topçu’yla beraber seslendirdiğini belirtti.  

Saka “OH OLSUN” isimli besteleriyle  ilgili olarak: ‘İlk şarkımızın Demet Akalın gibi değerli bir isim tarafından beğenilmesi ve de oldukça güçlü bir sese sahip sahip Ömer Topçu’yla birlikte seslendirmesi ayrı bir mutluluk oldu’ dedi. Banu Parlak’a da bir bestelerini veren  Zonguldaklı sanatçı önümüzdeki aylarda “İKİ YÜZLÜ” isimli tekli çalışmasıyla müzekseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu arada sanatçılardan gelen beste isteğini de değerlendiren ikili: ‘Bu konuda oldukça hassasız, öncelikle şarkılarımızın sanatçı dostlarımızla özdeşleşmesi bizim için önem taşıyor’ dedi…

Öte yandan Saka’nın müzik hayatındaki bu yükselişi Zonguldaklı hemşehrileri tarafından da sevinçle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi