Zonguldak'ta muhteşem Latin dansları Partisi düzenlendi.

Salsazon Dans Grubu tarafından yeni sezonun açılması sebebiyle Dedeman All in’de düzenlenen Latin Dans gecesine katılan dansçılar Latin danslarını sergilediler.

Dans gecesine Zonguldak olmak başta olmak üzere, Düzce, Ereğli ve Bartın’dan da dansçı katıldı. 

Gecenin geç saatlerine kadar devam eden latin dans gecesinde dansçılar Bachata ve Salsa danslarından örnekler sundular.

Latin Dans eğitmeni Ali Bora Aydemir, “Zonguldak'ta latin dansının gelişmesi için inanın elimizden ne geliyorsa çok daha fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Partnerim Şeniz Çimşir ve ben Ali Bora aydemir Latin camiası için çok emek veriyoruz. Zonguldak ta latin kültürünün gelişmesi ve yaygınlaşması için gerçekten çabalıyoruz. Bütün Zonguldak halkına muhteşem bir ortam, muhteşem arkadaşlıklar, insanların birbirini sevip ve samimi olduğu ve aynı zamanda Asla saygıyı bozmadığı güzel Latin ortamınıza bekliyoruz. Salzazon her yerde. Şuanda Dedeman All İn’deyiz. 13 Ekim de ise Deniz Kulübü’nde düzenleyeceğimiz bir Latin gecesi olacak ve yurt dışından dünya starları Latin gecemize katılacak. Bunları buraya getirmek inanın gerçekten çok kolay değil. Bana destek olan deniz Kulübü, Dedeman yönetimine, D All İn yönetime hepsine sonsuz teşekkürler ediyorum.” Dedi.

LATİN DANSI KURSLARIMIZ KAYITLARIMIZ EKİM AYI BOYUNCA DEVAM EDECEK

Latin dans kurslarını Ekim ayı boyunca devam edeceğini belirten Dans Eğitmeni Ali bora Aydemir, sözlerine şu şekilde devam etti:

“Latin dans kurslarımız ekim ayı boyunca devam edecek. Ekim ayı boyunca yeni gelen arkadaşlarımızı açılacak olan sınıflara adapte ederek ne yabancı kalmalarını ne bilmeyen olarak kalmalarına engel olacağız ve herkes çok eğlenerek bu güzel ortamı yaşayacak bizlerle.

Kayıt olmak isteyen arkadaşlar bizi instegram’dan; 

“Salzazon_”, “Ali Bora Aydemir”, “seniz çimsir”, “Çağdaş halk oyunları Gençlik Spor Kulübü” gibi yerleri takip ederek bizlere ulaşabilirler. Aynı zamanda kurs merkezimizde Kent merkezinde Dener İşhanı 5. Katta bulunuyor. Çağdaş dans sanat Merkezi'ne Hepinizi bekliyoruz.” Dedi.

Dans partneri Şeniz Çimşir de, “Çok eğleniyoruz çok güzel şeyler yapıyoruz ve her kesime hitap ediyoruz. Herkesi bekliyoruz.” dedi.

(HABER-ERCAN DEMİR)

Editör: Haber Merkezi