Ülkemizin en köklü partisi delege seçimleriyle yeni döneme başlangıç yapıyor. 

 İlk olarak delege seçimleri yapılacak. Mahallelerinde delege olan üyeler ilçe yönetimini ve başkanını belirleyecek. 

  Son günlerde CHP Merkez İlçe başkanlığı üyelerine “ liste uyarısı” yapıyor. İsteyen delege olabilir , gelsin Merkez ilçeye adını yazdırsın “ vay vay … demek CHP tam demokratik parti olmuş. “ gelin listeye adınızı yazalım” . 

 Kardeşim sen iyi misin? 

 Her mahalle kendi listesini yapar. Senin görevin düzgün şekilde her mahalleye sandık kurup dürüstçe bir seçim ortamı hazırlaman. Yoksa kim hangi mahalleden hangi listeyi hazırlamış, sana ne? 

  Bu arada sen Merkez ilçe olarak her mahalle için kendin bir liste hazırlamadın mı? Peki kendi hazırladığın liste için mi mücadele edeceksin yoksa her mahallenin kendi üyelerinin hazırladığı ve tamamen hür iradeleriyle oluşturulan listeye mi destek vereceksin? 

  Şam kurnazı mı dersiniz Şark kurnazı mı dersiniz bilemem ama bu yeni vekillerden bazıları eskilerden beter çıktı. 

   Seçim öncesinde hiçbir akşam geç saatlere kadar ışıkları yanmayan CHP merkez ilçe başkanlığının ışıkları bu aralar geç vakitlere kadar açık. İnsan şu soruyu sormadan edemiyor. Maden bu kadar çalışmayı seviyordunuz YEREL SEÇİMLERDE niye bu kadar yoğun  çalışmadınız? 

  Siyasetten hala hoşlanmıyorum. Ama ülke yönetimini siyaset belirlediğine göre de sessiz ve kayıtsız kalamam. Gördüğüm hataları insanlara direk söylerim. 

   Şov yapmayın. İcraat yapın. 

 Katakulli ile uğraşmayın gerçekten halka yararlı işlere zaman ayırın. Memleketin bir çok sorunu var. Göreviniz o sorunlara çözüm üretmek. Mahalle delegelerine kadar düştüyseniz sizin ya büyük gelecek kaygınız var ya da siyaset sizin için tehlike arz ediyor. 

   Çarşamba akşamı KANAL Z de “ ERCANLA OBJEKTİF” programında ( bir aksilik olmazsa) bu konuları daha detaylı işleyeceğiz.