Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı, Zonguldak eski Belediye Başkanı Zeki Çakan, Çaycuma Belediyesi’ni ziyaret etti, tamamlanan ve devam eden bazı belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Zeki Çakan’ın, belediye çalışmaları nedeniyle Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’yı kutladığı ve “tam not” verdiği bildiriliyor.

Hemen belirtelim…

Zeki Çakan’dan not almak, üstelik “ tam not “ almak öyle kolay değildir.

Bilindiği gibi Zeki Çakan, iki dönem Zonguldak Belediye Başkanlığı yaptı, dolayısı ile siyaset ve hizmet alanındaki ilk göz ağrısı “belediyecilik” oldu.

Sayın Zeki Çakan’ın, Zonguldak’a yaptığı hizmetler hala hafızalardan silinmemiştir.

O yüzden şimdiki belediye başkanlarına “ Olacaksanız, Zeki Çakan gibi belediye başkanı olun” şeklinde tavsiyeler yapılıyor.

*

Sayın Bülent Kantarcı’nın, Çaycuma’da gerçekleştirdiği fiziki değişim, estetik ve çağdaş görüntüler gerçekten örnek alınacak niteliktedir.

Bülent Kantarcı, doğup büyüdüğü, ekmeğini kazandığı, yatırım yaptığı ve son olarak belediye başkanlığı görevini üstlendiği bu topraklara layık olduğu değeri verebilmek adına büyük çaba gösteriyor, bu çaba yapılan altyapı ve üstyapı yatırımları ile somut olarak kendini gösteriyor.

Çaycuma’daki belediye hizmet ve yatırımları hemen herkes tarafından takdir edilip, kutlanıyor ama, bunu işin “erbabının” söylemesi bir başka…

Zeki Çakan gibi, milimetrik hesap yapan ve zor beğenen bir siyaset ve devlet adamının, Çaycuma’daki belediye hizmetini tüm Türkiye’ye örnek olarak göstermesi çok önemli bir referans…Zeki Çakan, “ tam not “ verdiyse eğer, Çaycuma’nın geleceği güzel demektir.

Erhan ÇAKMAK

Editör: Haber Merkezi