Bilindiği gibi Merhum Milli Görüş’ün mimarı Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan tarafından Yeniden Refah Partisi kurulmuştu ve siyasette Mili Görüş’ü kim temsil ediyor tartışması halen devam ediyor. Ve Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz, “Erbakan Hocamızın vefatından sonra kim veya hangi kuruluş milli görüş prensiplerine eksiksiz olarak riayet ediyor ve sarılıyorsa Millî Görüşü o kişi ya da kuruluş temsil eder. Kim de Millî Görüş prensiplerinden uzaklaşırsa, Millî Görüşü temsil etme ehliyetini kaybetmiş olur.” Şeklinde beyanatı var. 

Fatih Erbakan’da Milli Görüş’ü artık Saadet Partisi’nin değil kendilerinin temsil ettiğini söyleyen bir çok açıklaması var.

Saadet Partisi’nin çiçeği burnunda Yeni İl Başkanı Burak Erol’a, geçen düzenlediği basın toplantısında bu durumu sordum. Kendisine “Yeniden Refah Partisi, Milli Görüş’ü gerçekten kendilerinin temsil ettiğini söylüyorlar. Ama Saadet Partisi olarak sizde Milli Görüş’ü biz temsil ediyorsunuz diyorsunuz, Gerçekten Mili görüşü kim temsil ediyor” 

Soruma Burak Erol, 

Merhum Necmettin Erbakan’ın, Milli Görüş ile ilgili sözünü hatırlatarak, “Milli görüş babadan oğla geçen bir şey değildir” diyerek bir cevap verdi.

Bakalım Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Necdet Sarı, Burak Erol’a nasıl bir cevap verecek bende çok merak ediyorum.

Tabi bir yandan da Merhum Erbakan’ın öğrencisi olan Erdoğan’ın kurduğu 17 yıldır iktidar olan AK Parti gerçeğini de bir kenara not edin.

Gerçekten benimde kafam karıştı..

Desenize tartışma iyice kızışacak. 

Gerçek milli görüşçüler kim galiba bunu yaşanan tartışmalar belirleyecek..

**

GERÇEKTEN HIZINI ALAMADI!

Aslında dün yazacaktım ama bugüne nasipmiş

Saadet Partisi Zonguldak İl Başkanlığına yeni atanan Burak Erol siyasete gerçekten de çok hızlı bir giriş yaptı. Burak Erol Çarşamba günü Keyif Kahvesi’nde düzenlediği basın toplantısında biz gazetecilerin bir çok sorusunu cevapladı. Hedefleri, idealleri hakkında bilgiler verdi.

Çok önemli açıklamalar yaptı gerçekten

Zaten bir önceki yazımda da Burak Erol’un Zonguldak siyasetine hareketlilik kakacağını özellikle belirtmiştim

Yanılmadım

SP’nin il başkanı Burak Erol, Zonguldak’ta bulunan 25 belediye başkanına seslenerek, ağzına geleni konuşmasınlar. dedi.

Bir çok belediye başkanına sordum SP’nin yeni İl Başkanı Burak Erol bu şekilde bir açıklama yaptı ne cevap vermek istersiniz soruma hepsinin ortak tepkisi; bu konu da nereden çıktı dercesine (Ya git işine Ercan) diyerek imalı bir şekilde gülümsemek oldu. Buna cevap vermek onu dikkate almak olur. Konuşurken ondan izin alacak değiliz herhalde. Gündeme gelmek için böyle bir söz sarf etmiş. Boş ver Ercan” şeklinde diyaloglar yaşadım.

TAZİYE

Kilimli İlcesi Hisararkası Mahallesi Zümrüt Evler’den Cüneyt, Ali, Volkan, Aydın ve Emine Aktaş’ın babaları Hasan Aktaş’ın tedavi gördüğü Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde vefat etiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. 

Merhuma Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına taziyelerimi sunuyorum.

Ruhu şad, mekanı cennet olsun