-ÖZEL HABER-
TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kümede kalma mücadelesi veren temsilcimiz Zonguldak Kömürspor gol yollarındaki sıkıntıyı  gidermek için eski futbolcusu  Mehmet Gürkan Öztürk’ü yeniden kadrosuna kattı.
4 sene oynadığı Zonguldak Kömürspor forması altında  attığı gollerle  tribünleri  coşturan Mehmet Gürkan Öztürk’ten bu senede beklenti büyük.
"ZONGULDAK EVİM GİBİ"
Zonguldak Kömürspor’u ligde bırakmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Mehmet Gürkan Öztürk, şunları söyledi”  Benim Zonguldak zaten evim gibi.  O yüzden teklif geldiğinde hiç düşünmedim. Zor zamanda  yanında  olmak istedim. İnşallah bu alt sıralardan kurtulacağız. Sezon sonunda Şampiyon olmuşçasına sevineceğiz.4 sene önce takımda oynamıştım. O zaman  sezon başı takıma katılmıştım. İyi bir kadromuz vardı. İyi bir sezon geçirmiştik. Şu sene ise ilk yarıda biraz olumsuzluklar yaşanmış. Şanssız  şekilde maçlar kaybedilmiş. Kritik kırılma anları olmuş. Takım geri dönüşlerde reaksiyon verememiş. İnşallah bunu önümüzdeki maçlardan itibaren düzelteceğiz. Bu süreçte aramıza katılmasını beklediğimiz birkaç  arkadaş daha olacak. Onlarda geldiği zaman  tam kadro olarak peş peşe puanlar alarak kendimizi bir an önce kırmızı çizginin üzerine atmak istiyoruz. Durumumuz kritik buradan kurtaracağımıza inanmasam ben gelmezdim şahsen. Hakan Hürfikir Başkan ile takımın  durumunu konuştuk .Bizimde var bir  hesabımız. İnandım. İnanmasam gelmezdim. Bu süreçte taraftarlarımızda bize güvensin. Destek versinler”
 

Kaynak: Ercan Aygün