TFF  2. Lig Beyaz Grup'ta  mücadele edecek olan Zonguldak Kömürspor, nihayet sessizliğini bozdu.
Geçtiğimiz  Salı günü kongresini gerçekleştiren  Kırmızı-Lacivertli ekip görev dağılımı gerçekleştirdikten sonra  transfer düğmesine baştı. Kesin olarak anlaştığı futbolcuları  açıklayan yönetim kurulu, bu futbolcuları hafta için şehre davet ederek resmi sözleşme imzalayacak.
KAMP MESUT ÖZİL TESİSLERİ'NDE YAPILACAK
Zonguldak Kömürspor,  yeni sezon hazırlıklarına Perşembe günü kendi tesislerinde başlayacak.Bir süre kendi tesislerinde çalışacak olan Zonguldak Kömürspor, daha sonra   Devrek ilçesindeki Mesut Özil Tesislerinde  kampa girecek ve  sezon başlayana kadar Devrek’te çalışacak.
ÇETİN BOZKURT’A TEŞEKKÜR ETTİ
Zonguldak Kömürspor Basın sözcüsü Şükrü Öztük, kendilerine tesisleri açan Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’a teşekkür  etti Öztürk,  yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi” 
Yönetim kurulu olarak yaptığımız toplantıda görev dağılımını gerçekleştirdik. Sezonla ilgili planlamalarımızı  başta hoca olmak üzere yeni yapılacak transferler üzerinde görüş alışverişinde bulunulduk. Takımımız 20 Temmuz’da kendi  tesislerimizde çalışmalara başlayacak.
Bu hafta başında hoca anlaşması yapılıp görüştüğümüz oyuncuları Zonguldak’a çağırıp sözleşmeleri yapılacaktır. Kamp çalışmasını ise  Devrek Belediye Başkanımız Çetin Bozkurt’un destekleri ile Mesut Özil tesislerinde yapacağız.Devrek Belediye Başkanımıza bu konuda ki desteği için yönetim kurulu olarak teşekkür ediyoruz. “ dedi.
Haber: Ercan Aygün

Editör: Oğulcan Öz