AK Parti Çatalağzı Belediye Başkan Aday Adayı Metin Çorak, katıldığı temayül yoklamasında Çatalağzı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

10 yıldır hizmetsiz kalan Çatalağzı'nın adeta köye döndüğünü belirten AK Parti'ye Çatalağzı belediye başkan aday adayı Metin Çorak projelerin hazır olduğunu ifade etti.
İktidarın gücünü Çatalağzı'na taşıyacaklarını ve Çatalağzı'nı her yönden büyütüp geliştireceklerini ifade eden Metin Çorak şunları söyledi;

"Geçen dönemde biz  aday adaylığımızı yapmıştık. karşılığımızı gördüğümüz halde aday olamadık. Değişik nedenlerle bilmiyoruz. Ama bu sefer çok istekliyiz Çok iddialıyız. İnşallah Çatalağzı'na aday olacağız. Yetkililerimizden bu konuda destek bekliyoruz. Biz çok istiyoruz AK Parti olarak. Çatalıağzı'na iktidarın hizmetlerini
taşımak istiyoruz. Çatalağzı biliyorsanız 10 yıldır hizmetsiz kaldı. Adeta köye döndü. Bölgemizde iki  fabrika var. Ama sanki dersin ki bunlardan hiç faydalanmıyoruz. İnşallah biz gelirsek bunlarla beraber uyum içinde geçireceğiz. Bunlardan da hizmetlerinden faydalanıp daha ileriye, istediği miz yere getirmek için çabalayacağız.  Projelerimiz hazır.  Çok güzel projelerimiz Hazırlanıyor. İki tane Bacasız fabrika. Hazır bekliyor. Yerlerini bulduk.Değerlendiriyoruz. Ömerağzı projemiz var. Göçükalt projemiz var. Kent Ormanı gibi. Ömerağazı turizm gibi. İnşallah bunları Çetaağzı halkına kazandırırız. Çatalağzı'na AK Parti lazım, iktidarın gücü lazım. iktidarın gücü olmazsa olmaz.  Çatalağzı'nı biz çok istiyoruz. Halkta bizi çok istiyor. Biz bunu gördük. Inşallah orayı alacağız"

Kaynak: Ercan Demir