Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir ile Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Cumhuriyetin 100. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) tarafından organize edilerek, Odamızın paydaş olarak destekleri ile gerçekleşen ‘Uluslararası Karaelmas Sanat Çalıştayı ve Paneli ’ne katılım sağladı.

Etkinlik, Farabi Kampüsünde bulunan Sanat Galerisinde yurtiçi ve yurtdışından etkinliğe katılan sanatçıların eserlerinden oluşan serginin gezilmesiyle başladı.  Devamında; Prof. Dr. Arif Amirov Konferans salonunda panelin açılış töreni gerçekleştirildi. Etkinliğe Zonguldak Belediye Başkan Vekili Erol Yılmaz, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir, Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, GSF Dekanı Prof. Dr. Şemseddin Dağlı, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Çalıştay ve Panel bitiminde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir’e, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer tarafından, desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi.

Kaynak: Haber Merkezi