Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Meclis Başkanı Zafer Sağlam ve Genel Sekreter Muharrem Sarıkaya’dan oluşan heyet, 28.Dönem Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz’ı Türkiye Büyük Millet Meclisinde ki makam odasında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Ziyarete İlişkin açıklama yapan Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir; “tamamlanan seçim süreci sonrasında, 28.Dönem Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz’ı meclisteki makamında ziyaret ederek hayırlı olması temennisinde bulunduk. Odamız tarafından İlçe odalarımızın da katıkları ile hazırlanan “Zonguldak İş Dünyasının Yol Haritası 28. Dönem Milletvekillerinden Beklentilerimiz “raporumuzu kendilerine sunarak istişarelerde bulunduk. 27.Dönem de olduğu gibi 28.Dönemde de uyum içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

Milletvekilimiz Sayın Yavuzyılmaz’a bu dönemde de görevinde başarılar diliyor, misafirperverlikleri ve yapıcı yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum “dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: Oğulcan Öz