MHP Eski İl Başkanı Metin Soydaş ve  MHP eski İl Yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Akyol ile AK Parti'den Yavuz Bir,  CHP rozetini taktı.

CHP Zonguldak il başkanlığında rozet töreni düzenlendi
Törende CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul , CHP İl Başkanı Devrim Dural, CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu ve CHP İl Kadın Kolları Başkanı Merve Kır, MHP ve AKP"den istifa ederek  
Cumhuriyet Halk Partisi'ne üye olan Metin Soydaş, Ali Rıza Akyol ve Yavuz Bir'e CHP rozeti taktı.

DURAL: PARTİMİZ TAZELENİYOR VE YENİLENİYOR

CHP İl Başkanı Devrim Dural yaptığı konuşmada, "Kurultaydan sonraki süreçte partimiz adına olumlu gelişmeler yaşandı. Bugünde yeni üye katılım töreni gerçekleştiriliyoruz. Partimize ilgi ve alakanın arttığını görüyoruz. Bu anlamda Metin Soydaş, Ali Rıza Akyol ve Yavuz Bir partimize katılıyor. Bu katılımları bir kazanım olarak değerlendiriyor ve çok değerli buluyoruz. Tazelenme ve değişim yeni üye katılımlarıyla devam ediyor.” dedi.

MEVCUT BELEDİYELERİMİZİ KORUYACAĞIZ VR  ZONGULDAK BELEDİYESİNİDE KAZANACAĞIZ

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul'da “Geçtiğimiz hafta kurultayımızı gerçekleştirdik. Çok güzel bir süreç geçirdik ve delegelerimizin teveccühüyle Genel Başkanımızı belirledik. Sayın Kılıçdaroğlu bayrağı Özgür Özel’e devretti. CHP’de çok kavga olur diye konuşulur; hayır, CHP demokrasinin partisidir. Kurultay da bunun kanıtıdır. Sayın Kılıçdaroğlu’na verdiği emek için teşekkür ederiz. Türkiye CHP’de değişen kan değişimi ile birlikte yeniden umutlandı. İnsanlarımızın partimize olan umudu ve teveccühü arttı. Yerel seçim sürecine girdik. Yeni Genel Başkanımız Özgür Özel örgütlere çok önem veriyor. Bende buna çok saygı duyuyor ve mutlu oluyorum. Birinci önceliğimiz merkez belediyesini CHP’ye tekrar kazandırmak ve bundan sonra bir daha devretmemek olacak. Mevcut belediyelerimizi koruyacak ve sağımızı artıracağız. Önce yerelde başarıyı sağlayacağız ve iktidara ulaşacağız. Sizinle gurur duyuyoruz. İlk olarak belediyeyi alıyor, iktidara yürüyoruz. Sizleri tebrik ediyor, hoş geldiniz diyorum.” dedi.

ZAİMOĞLU: METİN SOYDAŞ 510, ALİ RIZA AKYOL 511 VE  YAVUZ BİR DE 512 ÜYEMİZ

CHP Merkez ilçe Başkanı Osman Zaimoğlu, "Sayın Metin Soydaş 510"uncu üyemiz, Sayın Ali Rıza Akyol 511' birinci üyemiz ve Sayın Yavuz Bir'de 512'inci
üyemiz olarak kayda geçti" dedi.
CHP'ye olan ilginin kartopundan çığa dönüştüğünü belirten Zaimoğlu şunları söyledi:

METİN SOYDAŞ : ATATÜRK'ÜN PARTİSİNDEYİM

MHP'den CHP'ye geçen Metin Soydaş'ta, "Ankara'nın göbeğinde, en işlek yerli, eski ülkü ocakları genel başkanımız eğitimci, çok değerli, kıymetli vatansever katledildi. Ve buna seyirci kalındı. Tabii o dönemde Cumhuriyet Halk Partisi bir tek bizim ülkü ocakları eski genel başkanımıza sahip çıktı. Benim geçme nedenlerimden birisi bu oldu. Akabinde Atatürk'ün partisine geldim. Atatürk milliyetçisiyim. Ülkem, bayrağım, milletim için Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında Ömrüm boyunca elimden ne gelirse yapmaya hazırım" dedi.

Kaynak: Ercan Demir