Aday belirleme sürecinde, toplumda karşılığı olan isimlere öncelik verileceğini belirten MHP il Başkan Yardımcısı Yavuz Sipahi, "Milliyetçi Hareket Partisi'nde yerel seçimler için hazırlıklarımız hız kesmeden sürüyor.
Aday adaylığı başvuruları başladı ve 15 Aralık'a kadar sürecek. Belediye başkanı adayı olmak isteyenler doğrudan MHP Genel Merkezi'ne müracaatta bulunacaklar. İl genel meclisi ile belediye meclisi üyelikleri için başvurular teşkilatlara yapılabilecekler.

Toplumda karşılığı olan adaylarla seçime girilecek

MHP'de adayların belirlenmesi sürecinde belli kriterlerin göz önünde bulundurulacağını belirten MHP İl Başkan Yardımcısı Yavuz Sipahi, "Toplumda karşılığı olan, halk tarafından sevilen kişilerle seçimlere girilecek. 
Bu süreçte halkın beğendiği, halkta karşılığı olan değerli kardeşlerimizi, başkan adaylarımızı inşallah değerlendireceğiz.
Bu şekilde de çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Çok başvur olacağını düşünüyoruz. Hayırlısı diyelim. Bu süreçte  partimizde yoğun ilgi var ve Bunu da değerlendireceğiz inşallah.
İnşallah başarılı olacağız. Milletvekili seçimlerinde nasıl başarılı olduysak bu seçimlerde de yerel seçimlerde de inşallah başarılı olacağımızı  düşünüyoruz ve bu yönde de çalışmalarımız devam ediyor. " dedi.

Kaynak: Ercan Demir