Gazipaşa Caddesi'nde ki kan bağış otobüsünde çok sayıda MHP il ve merkez ilçe yöneticileri kan bağışı nda bulundu 

KAMPANYADA İLK KAN BAĞIŞINI İL VE İLÇE BAŞKANI YAPTI

Kan bağış kampanyasında ki ilk bağışı MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk ve MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay Öztürk yaptı.

İPEKÇİ: TÜM VATANDAŞLARIMIZDAN DA AYNI DUYARLILIĞI BEKLİYORUZ

MHP Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, "Türk Kızılayı'yla iş birliği içerisinde yapmış olduğumuz 1 kan 3 can bağış kampanyasını Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak, il teşkilatımız, ilçe başkanımız, il başkanımız olarak katıldık. Vatandaşımızdan da bu konu üzerinde hassasiyetli davranmalarını arzu ederiz.  Biz teşkilat olarak kan bağışında  bulunuyoruz. Kendilerinden de kan bağışlarını yapmalarını önemle arz ederiz." dedi

ÖZTÜRK: KAN BAĞIŞININ DEĞERİNİ EN İYİ HASTASI OLANLAR ANLAR

MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk'de, "Bugün merkez ilçemizin organize ettiği kan bağışına il başkanlığı olarak biz de katıldık. Kan bağışının önemini hastaneye düşen anlıyor. Bizim hastanede şu anda hastamız var. Kan kanseri. 80-90 ünite trombosit bulmak durumunda kaldık. Ve vatandaşlarımızdan Ankaralı kardeşlerimizden, teşkilatımızdan herkesten Allah razı olsun hepsi el pemçe oldular. Bize bu  konuda yardımcı oldular. Bundan dolayı kan bağışının ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bütün vatandaşlarımızdan da özverili olup  Zonguldak'ımızın Türkiye'mizin insanına Türk Kızılayı'mıza bağışta bulunmalarını  Önemle rica ediyoruz" şeklinde konuştu.
Saat 10.30'da başlayan kan bağış kampanyası 15.30'a kadar devam etti ve gün içerisinde teşkilat üyeleri gelerek kan bağışı yaptı.

Kaynak: Ercan Demir