Beycuma halkına seslenen Hüseyin Haseki, Beycuma'yı köy görünümünden kurtarıp modern bir kent haline dönüştüreceğini ifade etti.
Tatoğluların damadı olduğunu ve Beycuma'nın yabancısı olmadığını belirten MHP Beycuma Belediye Başkan Adayı Hüseyin Haseki şunları söyledi;

"BEYCUMA'YI MODERN BİR YERLEŞİM YERİ YAPACAĞIM"

Beycuma için en iyisini yapacağım
Beycuma'da spor salonu yok. Beycuma'da Park alanı yok. Beycuma'da dolmuş durakları rezil durumda. Bataklık hale gelen yollar var. İşgal edilen yollar var. Beycuma'da caddeler çok rezil duunda. Hala bir köy görünümünde. Beycuma'ya modern bir yerleşim yeri yapacağım. İnşallah seçimde başarılı olur ve kazanırsam bunların hepsini yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.

"TATOĞLU'LARIN DAMADIYIM"

Hedefim büyük. 
Beyvuma halkı beni  tanır. Beycuma'nın zaten endişesi olarak anlıyorum. Tatoğluların damadıyım. Herkes  beni tanır ve bilir.  Bey uma halkıyla zaten devamlı görüşüyorum.

"MHP TEŞKİLATIMIZI AÇTIK"

Son Bir aydır teşkilata gidiyorum, geliyorum. Teşkilatımızı açtık.  MHP Teşkilatımız Pazartesi  ve Cuma günleri açık. Çay içmek isteyen arkadaşlar, üye olmak isteyen arkadaşları bekleriz. 

"HER YERDE OLDUĞU GİBİ TABİİ Kİ BİR BEYCUMADA DA İDDİALIYIZ. VE CUMA İÇİN ÇOK GÜZEL PROJELERİMİZ OLACAK"

İddialıyız ve  Kazanacağız tabiki inşallah. Projeleri hazırlıyorum.  
Hedefimiz büyük. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Beycuma'da tabiki iddialıyız 
Biz çalmayız çırpmayız. Biz hizmet için varız. Millet ve  vatandaşımız için elimizden geleni her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Güzelleştirmek için de elimizden gelen her şeyi yapacağım 
Beycuma halkına sevgileri, saygılarını sunuyorum. Benim eski mesleğim meşrubatçılık ve Beycuma'ya çok sık gider gelirdim. Beycuma esnafı beni yakından tanır.

"TÜM BEYCUMA HALKINDAN DESTEK TALEP EDİYORUM"

Beycuma halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Büyüklerimin ellerinden küçüklerin gözlerinden öpüyorum. Destek talep ediyorum.
Bem tüm Beycuma halkından Milliyetçi Hareket Partisi'ne  destek talep ediyorum. Buradan Beycuma halkına sesleniyorum. Lütfen  beni yalnız bırakmayın. Lütfen beni destekleyin
Milliyetçi Hareket Partisi olarak ben hepinizden destek talep ediyorum. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum "

Kaynak: Ercan Demir