12 Eylül 2022'de başlayan ve 2022-2023 eğitim öğretim yılının sonuna gelindi. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan yaklaşık 19 milyon öğrenci karne sevinci yaşadı. İkinci dönemin sona ermesiyle karnelerine kavuşan öğrenciler, 2023-2024 eğitim öğretim dönemine kadar mola verdi. Zonguldak'ın Kozlu  ilçesinde yer alan Kocatepe İlköğretim Okulu'nda da karne heyecanı yaşandı. 613 öğrencinin eğitim gördüğü Kocatepe İlköğretim Okulu'nda, 29 öğretmen öğrencilere karnelerini verdi. 
Okulun 1-A sınıfı öğretmeni Aynur Kırali Şirin, minik öğrencilerinin karnelerini vererek bir konuşma yaptı. Konuşmasında öğrencilerini çok sevdiğini belirten Şirin, şu ifadeleri kullandı;
"Sevgili Öğrencilerim, okulda geçirdiğimiz güzel günlerin ardından sıra dinlenmeye geldi. Sevdiklerinizle birlikte keyifli, eğlenceli güzel bir tatil diliyorum. Hepinizi çok seviyorum." 
1-A sınıfının sınıf başkanı Eylül Dedelioğlu da sınıf arkadaşları adına, karne heyecanını paylaştı. Dedelioğlu, tatil sürecinde arkadaşlarını özleyeceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu;
"Karnem çok iyi, tatile girdiğim için hem üzülüyorum hem seviniyorum çünkü arkadaşlarımı ve okulumu özleyeceğim ama bir yandan da rahatça oyun oynayacağım." dedi. 

(Haber: Göksel Çolak)


Editör: Oğulcan Öz