Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) hesaplar şaştı.

CHP’de Genel başkanlık için yarışan Muharrem İnce, büyük uğraşlar veriyor.

Malum CHP’de muhalifler 630 imzayı toplayarak genel merkeze teslim etiler.

Ancak genel merkez rakama itiraz ederek, sayını daha düşük olduğunu söyledi.Şimdi muhalif kanat ile genel merkez arasında adeta bir savaş yaşanıyor.

Kimse sürecin nasıl sonlanacağını bilmiyor.

Muhalifler yeteri kadar imzayı topladık derken, genel merkez ise buna itiraz ediyor.

CHP’ni Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu koltuğu kaptırmamak için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Muharrem İnce’de koltuğa geçmek için her şeyi yapıyor. Eğer toplanan imzalar yeterli sayılırsa 45 gün sonra kurultay yapma kararı alınacak.

Ancak her şey bitmiş değil.

Kurultaya kadar bu seferde tüm imza veren delegelerin yeniden ikna edilerek kurultayda Kılıçdaroğlu lehine oy vermesi sağlanacaktır ki bu çok yüksek bir ihtimal.

Genel merkez kanın son damlasına kadar savaşına devam edecek ve kaleyi kaptırmayacak.

Nasıl kaleyse artık

Olsa olsa her seçimde tüm surları delik deşik olan bir kale bu

Neyse konumuza dönelim

Şimdi kulağıma yeni bir kulis bilgisi geldi.

Çok taze

CHP’de Genel başkanlık için yarışan muharem İnce’ni, eğer CHP’de genel başkalık seçimini tekrar kaybettiği taktirde bu sefer CHP’yi daha büyük bir tehlike bekliyor.

Şöyle anlatıyım

Eğer Muharrem İnce CHP’de genel başkan olamadığı takdirde, bir zamanlar CHP’nide genel başkanlığını yapan merhum Bülent Ecevit’in partisi olan Demokratik Sol Parti’ye ibreyi yönelteceği konuşuluyor.

Yani Muharrem İnce DSP’ye genel başkan olarak, bu sefer CHP’nin rakibi olabileceği Ankara kulislerinde konuşuluyor.

CHP ile DSP’nin ilkeleri, hedefi ve söylemleri her şeyi aynı

Sadece isimleri değişik iki ayrı siyasi parti konumlarında

Dolayısıyla Muharrem İnce’nin DSP Genel başkanı olduğunu düşündüğünüzde bugün DSP’nin CHP tabanından gelecek oylarla birlikte yüzde 10 barajı rahatlıkla aşabilecek düzeye gelecektir.

Bu kesin

Çünkü CHP tabanı artık parti yönetimine küskün durumunda.

Evet gelen son bilgi bu şekilde

Bakalım süreci hep birlikte izliyoruz.

Ne olacak diye

**

İLK HAMLE SERHAT YILDIRIM’DAN GELDİ

Gazipaşa konusu beni bu aralar çok sarmaya başladı.

PERŞEMBE günü İyi parti Merkez İlçe başkanı Gazipaşa caddesini trafiğe kapatılıp, Zonguldak deresinin Kapuz durakları oradan pareler olarak, eski kozlu belediye halk Otobüsleri durakları oraya kadar yeni bir kanal açılarak, boşa çıkacak olan mevcut dereni ise valilik tarafından batı yapılarak trafiğe açılabileceğini ve bu şekilde de Gazipaşa’nı çok rahatlıkla trafiğe kapatılabileceğini belirterek, projenin hayata geçmesi için imza kampanyası başlattı.

CUMA günü ise Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, Zonguldak deresin de ayağına çizme giyerek, dereni limanla birleştiği noktaya duvar örülerek derenin debisini yükseltileceğini ve Zonguldak’ında bir Venedik olabileceğini ifade etti ve projeyi 3 yıl içinde hayata geçirebileceklerin ifade etti.

CUMARTESİ günü ise İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Serhat yıldırım basın açıklaması yaparak Deniz Yavuzyılmaz’ın projesini eleştirdi.

Şimdi sıra Deniz Yavuzyılmaz’da.

Bakalım Milletvekili deniz Yavuzyılmaz, Serhat Yıldırım’ın projesi hakkında neler söyleyecek bende çok merak ediyorum.

Dedim ya 

Projeler çarpışıyor diye

Şimdi projelerin sahipleri çarpışıyor

Ben size bir şey söyleyeyim mi 

Ne Serhat yıldırım’ın projesi, nede Deniz Yavuzyımaz’ın projesi hayat geçecek ama tartışmaları çok uzun yıllar devam edecek.

**

KOÇ AİLESİ’NİN ACI GÜNÜ..

MHP Gelik Belde Başkanı Yılmaz Koç’un amcasının oğlu Erdal Koç, İstanbul’dan memleketi Zonguldak’a gelirken TEM İzmit Kartepe mevkiinde kontrolden çıkarak tıra arkadan çarpması sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Erdal Koç’un yanı sıra eşi Ayşe Koç, ablası Zehra Akdemir, çocukları Safiye Koç ve Kudret Erkin Koç yaralandı. Kazanın ardından araçta sıkışan Ayşe Koç ve Zehra Akdemir, itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştıkları araçtan çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu Zehra Akdemir ve Ayşe Koç ise hayatını kaybederken, 3 yaralının ise tedavileri devam ediyor. Kocaeli’de meydana kaza sonrasında hayatını kaybeden Ayşe Koç ve Zehra Akdemir için Kilimli ilçesine bağlı Gelik Beldesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Ayşe Koç ve Zehra Akdemir, cenaze namazı sonrası aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Merhumelere Cenab-ı Allah’tan rahmet, Koç ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum.

Ruhları şad, mekanları cennet olsun