Zonguldak’a yerleşen depremzedelere yardımlar çığ gibi büyüyor. İncivez Mahallesi sakinlerinin yanı sıra bir çok yardımsever ikinci el eşyaları muhtarlığa teslim ediyor. Muhtar Hüseyin Cevher’de kullanılabilecek malzemeleri İncivez'e yerleşen depremzede ailelere teslim ediyor.

Deprem bölgelerinden şu ana kadar İncivez Mahallesi'ne toplamda 50 aile yerleşti. Yardımseverler tarafından toplanan ikinci el eşyalar İncivez Mahalle muhtarı Hüseyin Cevher aracılığı ile ailelere ulaştırılıyor. 

DEPREMZEDE AİLELERİ SÜREKLİ ZİYARET EDİYORUZ

Yardımlar hakkında bilgi veren muhtar Hüseyin Cevher, “Şu ana kadar deprem bölgelerinden toplamda 50 aileyi kabul ederek evlere yerleştirdik. Yardımsever vatandaşlarımız sürekli bizlere ikinci el eşyalar getiriyor. Bunların içerisinde televizyon, buzdolabı, çamaşır makinası, halı, kıyafet, mutfak malzemeleri gibi bir çok eşya teslim alıyoruz. Biz çok güzel bir milletiz yardımseveriz. Olumlu tepkiler alıyoruz. Ve yardımlar da gelmeye devam ediyor. İki günde bir kentimize gelen depremzede aileler ile görüşüyor onları ziyaret ediyoruz.Sağ olsun azalarımız çok güzel çalışıyor. Sürekli istişare halinde oluyoruz. İnşallah depremzede ailelerimizi sıkıntılarını birazcık da olsa gidermeye devam edeceğiz” dedi.

HABER: AYTAÇ ÖZTÜRK

Editör: Haber Merkezi