Yerel seçimlerle birlikte muhtarlık seçimlerinin de yapılacağı ülkemizde muhtar adayları da seçim kampanyalarını yürütüyor.

Çaycuma’ya bağlı Karamusa Köyü muhtar adaylarından Durdu Kınacı’dan anlamlı bir seçim vaadi.
Karamusa Köyü muhtar adayı Durdu Kınacı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhtarlık maaşının tamamıyla köyündeki ihtiyaç sahibi çocuklara burs vereceğini duyurdu.
Kınacı;“Muhtarlığa Doğup büyüdüğüm, yaşadığım köyüme hizmet etmek için adayım,Karamusa köyü Çaycuma’ya en yakın köylerimizden birisidir,Köyümüz hizmetin en güzeline layıktır,köyüme hizmet amacı ile aday oldum,parası için değil,Eğer seçilirsem Muhtarlık Maaşının tamamıyla ihtiyaç sahibi olan evlatlarımıza Burs vereceğim.      
 Köyümüzden gurur duyarak bahsedeceğimiz doktorlar, mühendisler, öğretmenler ve daha niceleri çıktı.Unutmayalım ki ; Çocukları iyi birer insan yapmanın en iyi yolu onları mutlu etmektir".
 Önceki dönemlerde köye hizmet anlamında muhtarlara yardımcı olarak,köyün altyapı çalışmalarında görev yapan,Köyün ihtiyaçları hakkında bilgi sahibi olan tecrübe sahibi olan Durdu Kınacı,Sosyal medya paylaşımı ile taraflı tarafız herkesin beğenisini kazandı. 

Muhabir: Ercan Demir