Muhtarların devletle vatandaş arasında köprüdür.

Vali Ahmet Çınar, Zonguldak Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ziyaret sebebinin muhtarların talep ve sorunlarını dinlemek ve birlikte değerlendirmeler yapmak olduğunu ifade eden Vali Çınar, muhtarların devletle vatandaş arasında köprü olduğunu ifade etti.

Vali Çınar çok önemli şeyler söyledi.  

muhtarlarımız için devletin eli ayağı, gözü kulağı her şeyi olduğunu belirten Vali Çınar, muhtarların çok zor  bir görev yaptıklarını ve hizmet için çalıştıklarını kaydetti.

Ziyarette muhtarlar söz alarak taleplerini, sorunlarını ve önerilerini dile getirdiler. Vali Çınar’da kendisine iletilen taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü noktasında gerekli gayretin imkanlar ölçüsünde gösterileceğini söyledi.

Gerçekten de muhtarlar çok önemli bir görevi yerine getiriyorlar.

Vali çınar’ında dediği gibi Mahalle ve köy sakinlerin el ayağı gözü, kulağı her şeyidir muhtarlar.

Dikkat edin en çok kalp krizi geçiren muhtarlardır.

Benim bir çok tanıdığım muhtar kalp krizi geçirerek ölümün eşiğinden dönmüştür.

Neden

Mahallenin yolu mu yok görev muhtarda

Mahallenin elektrikleri mi kesildi görev muhtarda

Ara enerji şirketini ara belediyeyi; ara resmi kurumu

Görev yaptığı mahalle ve köy halkı adına resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşlarından hizmet eden, isteklerde bulunan muhtarlarımız çoğu zaman vatandaşını düşünmekten, mahallesini, köyünü korumak ve kollamak görevini yapmaktan kendilerini dahi düşünemez, ailelerine dahi vakit ayıramaz duruma gelirler.

Ama onlar yinede hayatlarından memnundurlar.

Çünkü halka hizmet hakka hizmettin düsturuyla hareket ediyorlar.

Mevlamdan tüm muhtarlarımıza sağlık sıhhat ve uzun ömürler diliyorum.

Başarılı çalışmalar diliyorum

Şuna inanın her birimiz kendi ikamet ettiği mahallede köyde ki muhtarını düşünsün, ne dediğimi daha iyi anlayacaksınız

 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SAYESİNDE MUHTARLAR ALTIN DEVRİNİ YAŞIYOR

Evet Cumhurbaşkanı Erdoğan sayesinde muhtarlarımız altın devrini yaşıyor.

Başbakanlıktan Cumhurbaşkanlığı görevine seçilmesinden sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan sık sık muhtarlarla toplantılar yapmaya başladı.

Tüm Türkiye genelinde ki görev yapan 50 bin muhtarın hemen hemen büyük bir kısmı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplantısına katıldı. Milletvekilleri bile Cumhurbaşkanı ile görüşmenin neredeyse imkansız olduğu yerde, muhtarlarımız Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bire bir görüştü, bizzat sorunlarını iletiler.

Cumhurbaşkanına ulaşmalarında önlerinde hiçbir engel yok.

Çünkü Cumhurbaşkanımız muhtarlara nerede bir sorun görürseniz, yaşarsanız bana bizzat bildirin diyerek muhtarlarımıza en yüksek dereceden destek veriyor. Cumhurbaşkanın Vali’den sonra illerde temsilcisi durumunda olan muhtarlar şu an kendilerine verilen destekle toplumda artık daha etkin durumdalar. Önceden yüzlerine bakılmayan muhtarlar, şimdi sorunları çözülmesi noktasında daha aktifler. Resim kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlar arasında sorunların çözümü noktasında artık iyi bir konumdalar.

Her bir muhtar şu an Milletvekillerinden inanı daha iyi konumdalar.

Belli mi olur bakarsın bende muhtar adayı olabilirim

 

**

ÇOK SEVİNDİM..

Ankara’da bir benzin istasyonunda terörle mücadele gazilerini aileleriyle birlikte döverek tüm Türkiye’nin nefretini kazanan magandalar için sevindirici! bir haber okudum ve inanın çok sevindim.

Gaziyi dövenlere adalet tokadı indiriliyor.

Ankara’da 5 maganda 5 Kasım 2017 tarihinde trafikte tartıştıkları terörle mücadele gazisi Astsubay Muzaffer Oktay ve Uzman Çavuş İbrahim Kızıltaş ile ailelerini, bir benzin istasyonunda sıkıştırıp dövmüştü. 

Okuduğum haberde; Savcının 2’si tutuklu magandalardan; D.Ç’nin 24 yıl 4 ay, T.G’nin 20 yıl 10 ay, B.Y, B.Ö ve E.K’nin ise 12 yıl 9’ar ay hapsini istemiş.

Sizce de sevindirici değil mi

 

**

TAZİYE

Mesai arkadaşım Ercan Aygün’ün BEÜ’de tedavi görmekte olan dayısı Orhan Kara’nın vefatını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Merhum Orhan Kara Cuma günü Merkeze bağlı Kardeşler Köyü’nde Cuma Namazı’na müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığında defnedilecek.

Ruhu şad mekanı cennet olsun

 

**

GÜNÜN SÖZÜ: Helâlin adı kaldı, onu gören yok; Haram sa kapışıldı, hala doyan yok!…