MHP Zonguldak 1. Sıra Milletvekili adayı Murat Kotra, Filyos Projesi'nde Zonguldak ve bölge insanının istihdamına öncelik verilmesi konusunda yetkililere çağrıda bulundu.
Proje de neredeyse her ilden işçi çalıştığını belirten MHP birinci sıra adayı Murat Kotra, "Kardemir işçi alımında Karabük'te oturma şartı arıyor' diyerek Filyos Projesinde Zonguldaklıların istihdam edilmesi gerektiğinin altını çizdi.
MHP birinci sıra adayı Murat Kotra, Filyos projesinde çalışan işçilerin ettiği kavgalara değinerek, "Zonguldak'ı mutsuz etmelerine izin vermeyiz, devletimiz de izin vermez" dedi.

MHP Milletvekili Adayı Murat Kotra; "İstihdam Zonguldak'ın kanayan yarası.  Kardemir işçi alımında Karabük'te oturma şartı arıyor. Biz de Erdemir, Filyos gibi yatırımlardan istihdam konusunda Zonguldak insanını öncelik verilmesini istiyoruz. Filyosta ki işçi kavgalarından bahsedersek eğer Zonguldak'a hiç kimsenin mutsuz etmeye hakkı yok.  Buna izin vermeyeceğiz, devletimiz de müsaade etmez zaten. Bunların bir daha olmamasını temenni ediyorum. Filyos projesi ile ilgili olarak da Zonguldak çocuğu benim önceliğimdir. Kimse bunu farklı bir yere çekmesin. Kimsenin şehriyle inancıyla sıkıntımız yok. Yatırımların sıkıntısını Zonguldak çekiyorsa, sefasını da Zonguldakların sürmesini istiyorum" dedi.
Özel Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz