Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Murat Pulat, Zonguldak’a gelerek Karadeniz Gazı'nın devreye alınması törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği müjdeleri değerlendirdi.


TTK ‘ya alınacak 1000 işçi sayısının 2 bine çıkartılmasını günü geçiştirmek için yapılan şeyler olarak değerlendiren CHP İl Başkanı Murat Pulat; “TTK için söylediklerine katılmıyoruz. İlk başından beri biz CHP olarak TTK’ya 5 bin isçi alınması gerektiğini söylüyoruz. Onun dışında verilen sözler hafif kalıyor. TTK’yi ayağa kaldırmak veya canlandırılması adına yapılan şeyler değil. Bunlar günü geçiştirmek için yapılan şeyler” dedi.


Bir ay ücretsiz doğalgaz ve 1 yıl indirim müjdesi ile ilgili olarak ise Pulat; “Yazın doğalgaza indirim yapılması faydasız geliyor. Bilemiyorum yazın kim doğalgaz yakacak, doğalgazı kim nasıl kullanacak bunu pek anlamış değiliz. Kişin doğalgaz faturalarının altında ezilen vatandaşa yaz için indirim müjdesi vermek nasıl bir müjdedir ben anlamış değilim. Zaten bunlar bizim Genel Başkanımız Sayın Kemal 
Kılıçdaroğlu ’nun yapacağız dediği şeyi yapmayı kendilerini mükellef sayıyorlar” dedi. 
Özel Haber: Seda Fidan

Editör: Oğulcan Öz