Mustafa Çağlayan’dan müthiş performans

AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan’a maşallah diyorum. Allah nazardan saklasın. Mustafa Çağlayan gerçekten üstün bir performans sergiliyor. Size şu kadar söyleyeyim. AK Parti’nin Zonguldak’ta gelmiş geçmiş en çalışkan bir Merkez İlçe başkanı desem abartı olmaz. Mustafa Çağlayan, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar partinin çeşitli kademelerinde hizmet etmiş bir kişi. Gençlik Kolları’ndan başlayan parti çalışmalarına son yıllarda Zonguldak Belediye Meclis Üyesi olarak devam etti. Şimdi ise hem belediye meclis üyesi hem de AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapıyor. Her iki görevini de başarıyla yerini getiriyor.  Çağlayan göreve başladığı andan itibaren ekibini çok iyi oluşturdu. Zonguldak merkezde dengeleri sağlayacak olan önemli isimleri yönetimine katarak büyük ve önemli bir adım attı. Şimdi ise daha büyük çalışmaların peşinde.

Zonguldak sorunlarını yakından bilen ve takip eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan, yaptığı çalışmalarla büyük ses getirmeye başladı bile. Örneğin üç tane milletvekilini sırasıyla Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu ve Özcan Ulupınar ile birlikte ayrı ayrı Zonguldak’ta çeşitli sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile yol, tünel, viyadük gibi yatırımların ziyaretlerini gerçekleştirdi. Merkez ilçe teşkilatı olarak milletvekillerini Zonguldak’a yapılan yatırımları inceletti. Bu kadar da değil. Daha seçim zamanı değil ama yarın seçim olacakmış gibi şimdiden çalışmalarına yoğun olarak devam ediyor. Merkez İlçe Teşkilatı olarak her gün çeşitli sivil toplum kuruluşları ziyaretleri ile her akşam ayrı ayrı mahallelerde kahvehane ziyaretleri gerçekleştiriyor, vatandaşlara hitap ediyor. Bizler basın mensubu olarak inanın Çağlayan’ın programlarına inanın yetişemez olduk. Hangisini çekeceğiz şaşırdık artık. Şu bir gerçek ki Mustafa Çağlayan AK Parti’ye yeni bir soluk, yeni bir heyecan götürdü. Merkez ilçe olarak yapılan çalışmalar il teşkilatına da yeni bir ivme kazandırmış durumda.

Mustafa çağlayan gerçekten işi biliyor. Genç yaşına rağmen Mustafa çağlayan, siyasette ki engin tecrübesi ve kalitesini ortaya koymuş durumda. AK Parti’de ki çalışmasıyla fark yaratan Mustafa Çağlayan ve ekibi, diğer ilçe teşkilatlarına da örnek olmaya devam ediyor. Mustafa Çağlayan ile yaptığımız ikili konuşmalarda, devamlı olarak çok güzel çalışma ve hizmet planlarının olduğunu söylüyor. Çağlayan “Durmak yok yola devam” düsturuyla çalıştıklarını, “Ben değil Biz” felsefesini ilke edindiklerini belirtiyor. AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun gerçekten işini iyi biliyormuş. Ne kadar da doğru bir ismi Merkez İlçe Başkanı yapmış. Mustafa Çağlayan’ın çalışma temposu her geçen gün artıyor. Yıllardır siyasetin içinde olması, Zonguldak’ta herkes tarafından sevilip sayılması, aynı zamanda bir esnaf olması pozitif bir katkı. Çağlayan’ın hedefi her şeyden önce Zonguldak’a hizmet, eksik kalan hizmetlerin tamamlanması. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Çağlayan ve ekibine başarılar diliyorum.

 

**

CHP GENEL MERKEZİNDEN ZONGULDAK KONGRESİNE NEDEN KATILIM OLMADI

Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi’nin İl kongresi vardı. Kongrede iki aday yarıştı. Biri Umut Başoğlu diğeri Halil Furat. Bir kere İl kongresini kazanan Umut Başoğlu’u kutluyor ve başarılar diliyorum. Şimdi önünde zorlu ve meşakkatli bir yol var. Kongrede ilginç bir olay yaşandı. 

Hangi ilin kongresi olursa olsun partinin genel merkezinden o kongreye katılması beklenir.

Bu son derece doğaldır.

Ama gel görki Zonguldak Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongresine genel merkezden yöneticilerin katılmaması oldukça dikkat çekiciydi.

Neden acaba

Davet mi edilmediler yoksa davet edildikleri halde ‘Gerek yok gelmeyin’ mi denildi

Olabilir de olmayabilirde

 

CHP İL KONGRESİNDE KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN MİSAJI OKUNDU MU OKUMADI MI?

O kongreyi takip edenler çok iyi bilir

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak İl Kongresi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun mesajı okundu mu 

okunmadı mı?

Okunmadıysa neden okunmadı?

Unutuldu mu? 

Yoksa Kemal Kılıçdaroğlu kongreye mesaj çekmeyi mi unuttu yada göndermedi.

Olabilir de olmayabilir de

İhtimal dahilinde

KONGREDE DİKKATİMİ ÇEKTİ..

Ayrıca kongreye davetli olarak bir çok siyasi parti temsilcisi katıldı. Ama konuk siyasi parti temsilcileri salonun orta en önde oturmak yerine, ki orası kongreyi yapan siyasi partinin protokol yeridir, yani o partinin milletvekili, genel merkez yöneticisi vs katılır. Ama gel gör ki İyi Parti İl Başkanı Ragıp Bayraktar yanında merkez ilçe başkanı ile birlikte gitti en ön orta sandalyelerde yerini aldı. Diğer siyasi partilerin dış duvar tarafındaki ön koltuklara da otururken Ragıp Bayraktar’ın ortaya oturması ne bileyim bana ilginç geldi. Bilerek mi oturdu, mesaj mı vermek istedi yada kimse yer göstermedi de o da oraya mı oturdu bilinmez. Benim çok dikkatimi çekti de. Belirtmek istedim. 

PEKİ CHP’DE KİM KAZANNDI

Sonuç itibariyle CHP kongresine dönersek,. 

Bu kongreyi sadece Umut Başoğlu kazanmadı, Milletvekili Şerafettin Turpcu kazanmış oldu. Turpcu’nun muhalifleri olan tüm isimler kongre ile birlikte yönetimden silinmiş oldu

Milletvekili’nin önünde şimdi çukursuz, tümseksiz bir yol var. 

 

**

GÜNÜN SÖZÜ: Dağınık masa, dağınık kafaya işaretse, boş masa neye işaret?