AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan kendisi hakkında " İl Başkanı değil il başkan vekili" diyerek eleştiride bulunan Cumhuriyet Halk Partisi merkez ilçe başkanı Osman Zaimoğlu'na çok sert cevap verdi.

"OSMAN ZAİMOĞLU ÖNCE BENİM SORDUĞUM SORUYA CEVAP VERSİN, O BİLİM ADAMLARI KİM?"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, "köprüden çıkan hurda konusunda bilim adamları hocanın fazla olduğunu ifade ediyor" açıklamasına hitaben o bilim adamları kim sorusunu hala Osman Zaimoğlu'nun  cevap vermediğini belirttirek şunları söyledi:

"Ya Osman Bey böyle şeyleri çok yapıyor. Sorduğum bu sorulara cevap vermektense yan yollara girmeyi tercih ediyor. Ben onlara bir soru sordum. Bunun cevabını versinler. Kendi açıkladığı partisine gelen bilim adamları kimdi? Bunu bir önce açıklasın" dedi.

"OSMAN BEY AK PARTİ'DEN HİÇ ÇIKMAZDI. HATTA TAM ŞU KÖŞEDE EL PENÇE DİVAN DURURDU, MECLİS LİSTESİNDE BİZDEN YER İSTERDİ"

AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ondan sonra bir de bizim anlayamadığımız bir konu var. Yani Osman Bey bizim partimizden çıkmazdı ki içişimizi biliyor olabilir o yüzden. Hiç çıkmazdı. Hatta tam şu köşede el pençe diz divan durduğu günleri hatırlıyorum. Bizden listede yer istediği günleri hatırlıyorum. Fakat şimdi öyle açıklamalar yapıyor ki hep de bizi hedef alarak açıklamalar yapıyor. 
Yani Osman Bey ben hatırlıyorum yani tanıyorum, biliyorum. Ufak bir yanımda çok ufak bir yağmurda gece dükkanına nöbet tutmaya koşardı Cumhuriyet Halk Partisi burayı yönetirken acaba dükkanımı su bas elinde fırça, kürek, kum torbasıyla. Şimdi  o zamanlarda dükkanında nöbet tutmaya koşanlar belediye başkanımızın yaptığı çalışmalardan sonra rahata kavuştular. Rahat ettikleri koltuklarında ucunun nereye gittiğini bilmeden birtakım açıklamalar yapıyorlar. Vatandaşımızın takdirine ben bunu bırakıyorum. Biz yapacaklarımızı anlatacağız. Yaptıklarımızı anlatacağız. Daha sonra öyle kişisel bir takım açıklamalarla bir yere varılmaz, şehrimize odaklamamız lazım. Şehrimiz ne kazanacak, buna odaklanmamız lazım. Vatandaşımıza derdimizi anlatmamız lazım. Yani sürekli oradan şahsımıza yönelik bir dönük, şahsımıza dönük açıklamalar yapmak hiçbir şey ionlara kazandırmayacaktır. Ha hedef alıp da beni sürekli basında Gündeme gelmek istiyorsa kendi bileceği iş devam edebilir. Bizim için herhangi bir problem, herhangi bir sıkıntı bu noktada yok" lfadesini kullandı.

"ŞİMDİ ELEŞTİREN EN UFAK BİR YAĞMURDA DÜKKANIN ÖNÜNDE NÖBET TUTMAYA GİDERDİ"
AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, sözlerine şekilde devam etti:
"Ancak tekrarlayayım. Bu açıklamaları yapanlar en ufak bir yağmurda dükkanına nöbet tutmaya koşanlar dükkanımı su basacaklar diye ellerinde fırçayla, kürekle kum torbalarıyla dükkanlarına nöbet tutmaya koşarlardı. Gece nöbet tutarlardı. Gerek Emral Çarşısı'nda, gerek Emral Çarşı'nın arkasındaki bu Toptancı Sokağı'nda... Artık rahata kavuştular. Bir teşekkür etmeleri lazım diye düşünüyorum. 

"ŞEHRİN GİRİŞİNE BİT PAZARI KAZANDIRAN ARKADAŞLAR BUNLAR"

"Bu arkadaşlar bize böyle yönelik açıklamalar yapan arkadaşlar şehrin girişinde. Bit pazarı konuşlandıran arkadaşlar da şehrin girişine bit pazarına ikinci el pazarını taşıyan arkadaşlardı. Bunları onlar yaptılar. Biz yapmadık Bunları unutturmak adına şahsi saldırılarda bulunuyorlar. Bunları çok dikkate almıyoruz."

Kaynak: Ercan Demir