AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı'nı gezdi. Başkan Çağlayan, fuarda çok sürprizlerle karşılaştığını ifade ederek, Zonguldaklıları fuara davet etti. 

Fuar alanında gözlemlerini aktaran Mustafa Çağlayan, "İlerleyen zamanlarda bu tür organizasyonların devamlılığını ve çok daha iyisini temenni ediyoruz" dedi. 

Başkan Mustafa Çağlayan'ın açıklaması şu şekilde;

"Bu tür fuarları düzenlemek çok önemli. Emek veren herkese, katılımcılara teşekkür ediyorum. Biz çok sürprizlerle karşılaştık fuarda. Bütün hemşehrilerimizin de bu sürprizlerle karşılaşmasını isteriz, gelmelerini rica ederiz. Hem Zonguldak'ta üretilip dünyaya açılan birçok ürün gördük. Hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlerleyen zamanlarda bu tür organizasyonların çok daha iyisini talep ediyoruz. "

"ZONGULDAK ŞEMSİYESİ ALTINDA BİRLEŞMELİYİZ"

Çağlayan, konuşmasının devamında bazı yerel haber sitelerinde çıkan "AK Partililer fuara katılmadı" haberleriyle ilgili de açıklamalarda bulunarak,

"AK Parti'nin milletvekilleri burada. Başka partinin vekilini gördünüz mü? AK Partilileri iyi günde, kötü günde her yerde görürsünüz. Üç vekilimiz var, üçünün de ayrı ayrı görevleri var. AK Partilisi de bizim CHP'lisi de bizim MHP'lisi de bizim. Biz birleşelim dedikçe, bu tür söylemlerle ayrıştırmaya gerek yok. Zonguldak şemsiyesi altında birleşmemiz lazım." dedi.

Muhabir: Neriman Dengiz