AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, geçtiğimiz günlerde Filyos'a giderek çalışmaları inceleyen CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın haksız eleştirilerine Yeni Adım aracılığı ile yanıt verdi. 
Filyos'ta çalışmaların çok ağır ve düzensiz gittiği yönünde eleştiri yapan Deniz Yavuzyılmaz için "Vatandaş size buradan puan vermez" dedi.
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Deniz Yavuzyılmaz'ın yapılan her olumlu çalışmayı eleştirmeyi alışkanlık haline getirdiği mesajını vererek iş bitip halkın hizmetine en iyi şekilde sunulduğunda da teşekkür bile etmediklerini söyledi.
"VATANDAŞ BURALARDAN SİZE PUAN VERMEZ"
Başkan Çağlayan, "Geçmiş yıllarda hatırlıyoruz. Prof.Dr. Teoman Duralı Tünelinin yapımı aşamasında da inşaat alanına  giderek çalışmalarla ilgili eleştiriler yapmıştı. Buralardan puan toplayacaklarını falan zannediyorlar ama vatandalarımız onlara buralardan puan filan vermez" diyerek Yavuzyılmaz'ın eleştirilerinin maksatlı olduğu mesajını verdi.
"FİLYOS, TÜRKİYE'NİN CAN DAMARI, BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILIYOR"
Başkan Çağlayan, "Filyos'ta çok büyük bir çalışma yapılıyor. Hem doğalgaz çalışması hem de alt yapı çalışması, yağmur suyu ve atıksu borularının yenilenmeli çalışmaları yapılıyor. Geneş kapsamlı yol ağları yapılıyor. Devasa projeler yapılıyor. Zonguldak'ın gelişimi ve değiyimi için çok büyük yatırımlar yapılıyor. Filyos Türkiye'nin can damarı haline geldi. Ak Parti ülke için büyük düşünüyor, büyük projeler üretiyor. Zonguldak'ta bunlardan payını alıyor.
"ÇALIŞMALAR BİTTİĞİNDE ELEŞTİREN MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ TEŞEKKÜR ETMİYOR"
Çağlayan, "Bu çalışmalar sırasında mutlaka  herkes fedakarlıklar yapacak, vatandaş sabırlı olacak. Ancak bu çalışmaların yapımı sırasında bölgeye giderek eleştiren muhalefet milletvekilleri işler bittikten sonra vatandın hizmetine mükemmel şekilde sunulduğunda bir teşekkür etmiyor. Zonguldak'a mükemmel bir kavşak kazandırıldı, bu tünellerle kentin  önünü açtı,  Tüneller sorunsuz şekilde bittikten ve hizmete girdikten sonra daha önce eleştiren muhalefet gelip "Bu iş güzel oldu" deyip bir teşekkür bile etmedi.
"HEM TÜNEL GİRİŞİNDE HEM DE KİLİMLİ BÖLGESİ İÇİN ELEŞTİRİ YAPMIŞTI"
Ak Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz'ın daha önce hem tünellerin girişinde hem de Kilimli tarafındaki bölümünde dalgalar nedeniyle yaptığı eleştirilere de değinerek, "Yavuzyılmaz tünellerin hem Zonguldak girişindeki bölümünde eleştiri yapmıştı, hem de aynı zamanda Kilimli çıkışında dalgalardan dolayı yolu sel aldı diye  beyanatlarda bulundu. Ancak o dönem gidip gördükki öyle bir sorun söz konusu değildi. Bu tünellerle ilgili eleştiriler de yersizdi." dedi.
"BİZ ONLARIN ELEŞTİRİLERİNE SAYGILIYIZ AMA..."
Çağlayan, "Biz onların eleştirilerine saygılıyız ama, eleştiri hakkını kullanıyorsa Sayın Yavuzyılmaz, doğru bilgilendirme yerine yanlış bilgilendirme yapıyorsa buna müsade edemeyiz. Biz vatandaşımızın, hemşehrilerimizi doğru bilgilendirmek için  yapılan çalışmaları anlatıyoruz"
"BİR TAKIM SIKINTILAR ELBETTE OLACAK"
Çağlayan, "Her işye yapılan çalımalar sırasında elbette bir takım sıkıntılar olacak. Ama sonrasında vatandaşımız en iyi hizmeti alıyor. 
Çalışmalarımız gerek Filyos, gerek Zonguldak, gerek, Devrek, Ereğli yolları, bunları milletvevillerimiz de takip ediyor, hızlı bir şekilde devam ediyor. Tabiki zaman zaman çalışma bölgesindeki coğrafi zorluklar olabiliyor, müteahhitler kaynaklı sorunlar olabiliyor. Tüm bunların telafisi konusunda ise gerek milletvekillerimiz, gerek belediye bakanlarımız gerekli mütahale ve mücadeleyi veriyoruz" dedi.
(Haber: Ender Yüksel)

Editör: Oğulcan Öz