Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk, depremzedelerin her zaman yanında olduklarını, deprem bölgesine 14 tır yardım malzemesi gönderdiklerini ve Zonguldak'ta da depremzedelere ev açarak misafir ettiklerini ve giyim gıda konusundaki ihtiyaçlarını karşıladıklarını ifade eden il başkanı Mustafa Öztürk şunları söyledi:

"Öncelikle ülkemizin başı sağ olsun. Deprem sonrası depremzedelere elimizden gelen en iyisini yapmaya çalıştık. Bu doğrultuda teşkilat olarak 5 tanesi odun yüklü olmak üzere toplam 14 tane tır gönderdik. Ayrıca bütün yöneticilerimiz kadın kollarımız hepsinden Allah razı olsun,  resmen seferberlik ilan ettik ve çok güzel bir katılım oldu.

 Hepsinden teker teker Allah razı olsun Türkiye Taş kömürü kurumumuz olsun, madencilerimiz olsun hepsi dahadalar.  Ülkü ocaklarımız  2500 kişi olmak üzere hala sahadalar. Milletvekillerimiz olsun genel başkan yardımcılarımız olsun, hatta genel başkanımız son iki günden beri deprem bölgesindeler. Allah razı olsun elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ayrıca burada gelen deprem zedelerimiz için 8-10 ev açtık, ev açmanın sonrasında yine yanlarındayız ve yanlarında olmaya çalışıyoruz . Şu anda da Ülkü ocaklarımızda bildiğimiz üzere zaten depremdezede çocuklara ücretsiz kurs açmış durumda.  Dolayısıyla her türlü teşkilat olarak depremzedenin yanındayız"

(Haber-Ercan Demir)

Editör: Haber Merkezi