ŞEHİT AİLELERİ TERÖR SUÇUNA İDAM İSTİYOR

Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı  Mustafa Yorulmaz;
"Terör suçlarına idam cezası istiyoruz" dedi.Meclisteki HDP'nin de bir an önce kapatılmasını isteyen ve Anayasa Mahkemesi'nin de HDP'ye seçim yardımı yapmasını da tepki gösteren Şehit Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz şunları söyledi;
İDAM ŞART
"Ben  şunu istiyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 22 seneden beri bu ülkenin başında. Biz 99'da Mudanya'ya gittiğimiz zaman hakimler idam cezasını verdi. Ama siyasiler de idam cezasını afa koydular. Bu ülkede bu kadar 20 yaşında çocuklarımız gitti.  Biz idamın tekrar geriye gelmesini istiyoruz. Teröristlerin asılmasını istiyoruz.İdam istiyoruz. İdamın yerleşmesi lazım. Bu ülkenin yüzü gülmesi için.  Şehit ailelerimizin yüzünün gülmesi için ailelerin analarının yüzü gülmesi için idamın geri gelmesi lazım.
MECLİSTE TERÖRİST İSTEMİYORUZ
Bu ülkenin vergilerinden toplanan paralarla HDP’liler maaş alıyor. PKK'yı temsil eden HDP'nin mecliste ne işi var.  Mecliste HDP'yi istemiyoruz . Milletvekilinin aldığı maaşlar belli, danışmanları belli. Özel arabaları belli. Bir de mecliste idare ediyorlar. Bunu bir türlü kabullenemiyoruz. Anayasa mahkemesi'nin HDP'yi seçim yardımı, hazine yardımı yapmasına bir tek bir tek Devlet Bahçeli karşı çıktı. Kimin parasını kime veriyorsunuz ya? Hem de PKK'ya verdiniz. O para kime gitti? Dağa gitti. O yarın mermi olarak bize dönecek. Bu bunu yeniden bir gözden geçirmesi Sayın Cumhurbaşkanımız inşallah bunu yeniden bir gözden geçirip de bu işi de kaldırır.  Umudumuz Cumhurbaşkanımızdır."

(Haber -Ercan Demir)