Padişahım çok yaşa !

 En büyük parti bizim parti !

 Bizden kral takım yok !

 Bizim lider koydu mu oturtur !

 En güçlü ülke biziz !

 Yapacaklarımızın yarısı aklımızda bile yok !

 Sen de hiçbir şeyi anlamıyorsun, büyük oyunu göremiyorsun !

 Bu iş büyük iş senin aklın ermez.

 Bu işin arkasında dış güçler var.

 Ah bir gelsin o tarih bak bakayım bizi kim tutabilecek ?

 Ülke kaynakları yıllarca boşa harcanmış düzeltmek zaman alıyor.

 Enflasyonu kontrol altına aldık çok şükür !

 Üretmek pahalıya gelirse dışarıdan alırız. İthale karşıyız ! …( bu cümleyi kuran, kafayı        bulmak için ne kullanır siz merak etmiyor musunuz ? )

 İşsizlik rakamları hızla düşüş gösterecek, kapanan firmaların elemanlarını hesaba koymazsak! İş aramaktan vazgeçenleri niye ilave edeceğiz ki, adam iş aramaktan vazgeçmiş !

600 bin EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANIN yükü 7-8 yıldır baktığımız sığınmacıların maliyetinin onda 1 i bile değilken, millete bu EYT lilerin yük olmadığını nasıl anlatacağız ki!

 Pazarda fiyatların düşen enflasyondan haberi olmadığını üzülerek görüyoruz. Cahiller hiç olmazsa arada bir, iki/üç yandaş kanalda haber izleyin, Dünyadan haberiniz olsun ….

 Asgari ücret nedir ? Bilmiyorsun değil mi? Bak anlatayım, alacağın açlık sınırı altındaki ücretle, aslında Norveçli bir vatandaşın kazandığı gibi yaşamaya çalışmaktır. Sonunda evine haciz , maaşına ihtiyati tedbir gelir ama olsun yaşadıklarına sayarsın.

Bu yaz tatile hangi saraya gideceksin?

 Müslümanların açlıkla sınavı olur diyenlerin teki bile fakir değildir. Seninle eğleniyorlar. Sınav gerçekten öyle olsa Kainatın yaratıcısı 7 milyar Dünya insanı için yeryüzünde 4 milyar insana yetecek kadar “gıda” üretilmesine olanak sağlardı. Oysa tüm Dünya kaynakları 8 milyar insanı bile doyuracak kapasitede …. Sorun gıda üretiminde değil, beyin kapasitesini yeterli kullanmayanlarda ….

Her okuyana iş bulamayız. Bizim görevimiz her vilayete üniversite açıp, milleti oyalamak .  O üniversitelere yandaşlarımızı yerleştirip onlara ballı kaymaklı makamlar ve maaşlar sağlamak … ne yapalım senin de gücün olsa da evladını İtalya da okutsan ….

  Bu arada yakında seçim olabilirmiş! …. Düne kadar aranmadın yarın yanına gelirlerse hiç şaşırma … nasılsa bir 5 yıl daha arayıp soranın olmayacak !

  Biz hep buradayız ! hep içten hep samimi olduk ve sorduk NASILSIN ARKADAŞ ?