Kilimli‘de düzenlenen törende İl Genel Meclisi Adayları'nı tanıtan İl Genel Meclisi başkanı Necdet Karaveli önemli açıklamalarda bulundu.

Ak Parti Kilimli il genel meclis üyesi adayları; Sebahattin Gülay, Ali Kemal Ofluoğlu ve Meral Oğuz ile birlikte kürsüye çıkan il genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, halktan destek istedi .


İl Genel Meclisi olarak Türkiye Yüzyılı'nın köylerini inşa etmeye çalıştıklarını belirten Meclisi başkanı Necdet Karaveli, Kilimli İsmail Hakkı Güngör Kapalı Spor Salonu'nda yaptığı konuşmada Kilimlililere şu şekilde seslendi;


“Değerli Kilimlililer, hepinizi saygıyla, sevgiyle, muhabbetle Selamlıyorum. Bizde il özel idaresi olarak, il genel meclisi olarak Türkiye yüzyılının köylerini İnşa etmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımla beraber durmaksızın, Kilimli için, Zonguldak köyleri için, Kilimli'nin, Kurt Köyü'nden, ŞirinKöyü'ne, göbü’süne, Türkeli'ne kadar birçok şeye imza attık. Kısaca bunlara değinmek istiyorum. Çünkü arkadaşlarıma teşekkür etmem gerekiyor. Geçmiş dönem il genel meclis üyem Ramazan Taşdemir. Beraber çalıştık. Kendisi rahatsız, geçmiş olsun diliyorum. Bu dönem Sebahattin Gülay başkanım ve Necati Akyol abiyle birçok şeyleri başardık. Ne mi yaptık? Kurtköy'den başladık, Çayırdan 5 kilometre Kurtköyüne su getirdik. Kurtköy, Şirinköy arası yol, beton kanallarıyla beraber 5 kilometre asfaltını yaptık. Kurtköy'de yaşam merkezini tamamladık. Orada çocuk oyun grupları ve spor aletlerini yerleştirdik. Şirinköy'de, halı sahasından spor, oyun gruplarına kadar gençlerimizin eğlence merkezlerine kadar aynı zamanda yol genişletme Çalışmalarını kanallarıyla beraber bitirdik. Devamında GöbüArıtma Tesisi, kanalizasyon tesisi, parke çalışmaları, yol çalışmaları ve sahil düzenlemesi, Türkali’de 12 kilometre atbestli Boruları değiştirdik. Yerine sağlıklı içme suyu taşıyan boruları yerleştirdik. Devamında inşallah kanalizasyon ve su şebekesini de arıtmasıyla beraber bitireceğiz. 
Biz bunları il genel meclisi olarak il özel idaresi olarak; Sebahattin  Gülay  Başkanım ve Necati Akyol başkanımla beraber başardık. Lütfen kendilerine bir alkış istiyorum. Evet. Bu dönem yine Sebahattin Gülay ile yola devam. Aynı zamanda yeni ekip arkadaşım Ali Kemal Ofluoğlu ve Meral Oğuz’u davet ediyorum. Evet ben her şeyden önce sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Yirmi yılda köylerde çok şeyler başardık. Yüzyılın köylerini inşa ettik. Inşallah inşa etmeye de devam edeceğiz. Biz Bulup bunu yapabilmemiz için il özel idaresinde güçlü meclise ihtiyacımız var. Bu dönem inşallah yine Kilimli'den 3 tane il genel meclisi üyemiz var. Kamil başkanım liderliğinde inşallah 3 tane il genel meclisçi üyemizi Zonguldak il genel meclisinde görürüz. Bu anlamda ben il genel meclisi oylarında belediye meclis başkanlığı oylarında, belediye başkanlığı oylarında hepinizden destek istiyorum. Burada hemen hemen kozmopolit bir ilçe, bütün ilçelerin köylerinden insanlar yaşıyor. Herkesin oralara Ulaşmasını diliyorum. Oradan destek istiyorum. Biz inşallah zoru başardık. Gelecek dönemde durmayacağız. Bizi Ankara yanında yalnız bırakmayan milletvekillerimiz Polat Türkmen abiye, Hamdi Uçar Bey'e ve mevcut milletvekillerimiz Muammer Avcı, Saffet Bozkurt ve Ahmet Çolakoğlu'ndan büyük destek alacağız. Kendilerine teşekkür ediyorum”
 

Muhabir: Ercan Demir