ZONSİAD Başkanı Nejdet Tıskaoğlu, Zonguldak Sanayici ve İş insanları ( ZONSİAD ) Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tülübaş ile birlikte İstanbul Arnavutköy Zonguldaklılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılış törenine katılım sağladı. 

Zonguldak Dernekleri Federasyonu Başkanı Ziya Özcan, Bağcılar ve Arnavutköy Belediye Başkan yardımcılarınında bulunduğu açılış töreninde açılış kurdelesi hep birlikte kesildi. 

Tıskaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında,”Zonguldak dernekleri federasyon Başkanı Sayın Ziya Özcan, Bağcılar ve Arnavutköy Belediye Başkan yardımcılarının katılımı ile güzelleşen açılış programı Zonguldaklı hemşehrilerimiz, İstanbul ve farklı illerde yaşayan gurbetçi hemşehrilerimizin birlik ve beraberliği ile birçok yeni sosyal proje, dayanışma ve yardımlara imza atacaktır. 
Zonguldak dernekleri federasyonu Başkanı Sayın Ziya Özcan’ı, Arnavutköy Zonguldaklılar yardımlaşma ve dayanışma derneği kurucu Başkanı Sayın Ali Rıza Kiremitçi ve Dernek Başkanı Sayın Çetin Ayyıldız’ı tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum”İfadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Merkezi