Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer,  emekli olan ve üniversiteden ayrılan öğretim üyeleri için düzenlenen veda organizasyonuna katıldı.

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, emekliye ayrılan Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Erdal Coşkun, Prof. Dr. Tülin Coşkun, Dr. Öğretim Üyesi Sedat Çevikel ve Bartın Üniversitesine geçiş yapan Doç. Dr. Mustafa Yıldız için düzenlenen veda organizasyonuna katıldı.

Cafe Akademide düzenlenen organizasyona ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Prof. Dr. Servet Karasu, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kadir Demir ile akademik ve idari personel katıldı.

Rektör Özölçer, öğretim üyelerine Üniversiteye vermiş oldukları özverili hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken emekliliğe ayrılan öğretim üyelerine sağlık ve mutluluk;  görev yeri değişen öğretim üyesine de yeni görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Ercan Aygün