Zonguldak 1. Amatör Küme takımlarından Karadonspor yaz futbol okulu açtı.
Büyük bir vefa örneği gösteren Karadonspor yönetim kurulu, yaz futbol okuluna kulübe yıllarca hizmet eden ve 2020 yılında hayatını kaybeden antrenör Ömer Aydın'ın ismini verdi.
Karadon sahasında yapılan futbol okulu açılış törenine Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun, Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Kemal Ofluoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Hizmetleri Şube Müdürü Emre Bakırcık, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kilimli İlçe Müdürü Önder Keskin, bazı daire müdürleri, Karadonspor yönetim kurulu üyeleri ve sporcu aileleri katıldı.Yaklaşık 100 çocuğun katıldığı yaz futbol okulu açılış konuşmasını yapan Karadonspor Kulüp Başkanı Ali Kemal Ofluoğlu, merhum Ömer Aydın hocayı rahmetle andıklarını ve bu sene ki yaz futbol okuluna onun ismini verdiklerini belirtti.
Kilimli Belediye Başkanı Kamil Altun ise ailelerin çocuklarını spor yaptırmaya yönlendirmesini isteyerek başarılar diledi ve elinden gelen desteği vereceğini belirtti.
Konuşmaların ardından merhum Ömer Aydın'ın eşi Hatice Aydın ve kızı Işıl Aydın'a günün anısına plaket  ve forma hediye edildi. Açılış programı toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından tamamlandı. 


(Haber: Ercan Aygün)

Editör: Oğulcan Öz