Zonguldak Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Dr.Ömer Selim Alan, Türkiye Kamu Sen Zonguldak il temsilciliğini ziyaret etti.

Başkan ve Başkan Adayı Ömer Selim Alan'ın ziyaretinde Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Başkanı Çağatay İpekçi, Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Meclis üyesi adayı Süleyman Erbay ve Okan Doğramacı, AK Parti belediye meclis üyesi adayları, AK Parti Kadın ve gençlik kolları üyeleri ve hazır bulundu.
Başkan ve Başkan Adayı Ömer Selim Alan, Kamu Sen üyeleriyle tek tek tokalaştı onlarla sohbet etti.

KAMU-SEN SELİM ALAN'I DESTEKLEYECEK

Türkiye Kamu Sen Zonguldak il temsilcisi Şahin Ören yaptığı konuşmada Ömer Selim Alan'ın son 5 yılda yaptığı hizmetlerle Zonguldak'ın nefes almaya başladığını ve değiştiğini belirterek teşekkür etti. Şahin Ören Kamu-Sen olarak genelde güçlü olmanın yolunun yerelde güçlü olmaktan geçtiğini bilerek buna göre hareket edeceklerini ve Selim Alan'ı destekleyeceklerini ifade etti.

"5 YILDA AŞILAMAZ YIKILAMAZ DENİLEN İŞLERİ YAPTIK"

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la ülkücü hareketi lideri Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli'nin takdirleriyle Cumhur İttifakı adayı olarak karşınızdayız. Bizim zaten Şahin abi de bilir. Buradaki çoğu dostumuz da bilir. Zaten ittifaklar ortaya çık her zaman ülkücü kardeşlerimiz bu camiaya bir gönül bağımız vardı. İnşallah da ömrü billah bu devam edecek. İnşallah dediğim gibi yaptıklarımız var ama yapamadıklarımız da var. Eksik kaldığımız yerler de oldu. Yılların, otuz yılın, kırk yıl elli yıllık kronik sorunlarını bir anda sırtımızda bulduk. Ama gücümüz yettiğince, elimizden geldiğince, tabii ki başta Sayın Cumhurbaşkanımızın onun bizzat talimatlarıyla bakanlarımızın pozitif ayrımcılığı ve desteğiyle yapılamaz. Aşılamaz yıkılamaz denilen işleri yaptık. Ama yeterli mi? Değil. Hepimiz daha fazlasını istiyoruz ve Zonguldak çok daha fazlasını hep beraber hak ediyor.
Cumhuriyetin ilk vilayetiyiz. Emeğin başkentiyiz. Kömürden sonra şimdi de Rabb'im doğal gazı nasip etti. İnşallah Türkiye'de  enerji başkenti de olduk.


CUMHURBAŞKANIMIZ BANA "SEN SEÇİMİ KAZAN GERİSİ ÇOK KOLAY" DEDİ

Sayın Cumhurbaşkanımız 10 Şubat'ta bizleri ziyaret etti. Malum hepiniz oradaydınız. Allah razı olsun. Müthiş bir katılım. Müthiş bir coşku. Cumhurbaşkanımız çok keyifli bir hoşnut oldu. Cumhurbaşkanımızı ilçe başkanımız, ülkü ocağı başkanımızla zaten Beraber karşıladık. Makamda da beraberdik. Gerçekten Cumhurbaşkanımızı buradan çok mutlu şekilde uğurladık. Sohbet ederken belediyede Cumhurbaşkanımıza yöresel tatlarımızdan ikram ettik ve keyifle yedi. Ondan sonra ne yapacağız seçimi dedi bende rekor oyla alacağız inşallah Sayın Cumhurbaşkanım. dedim. Bana 31 Mart'ta bakacağız dedi. Bizden ne istiyorsunuz dedi. Bende bizim taleplerimiz var dedim. Ama en majörü bana göre en önemlisi şehir içindeki trafik yoğunluğunu azaltmak için nasıl buradan Kilimli'ye 5 dakikada varıyorsak  biz bu tarafı da istiyoruz, Kozlu İstanbul istikametini. Çünkü bunlar büyük yatırımlar. Burada 6-7 ışıkta geçeceğine oradan 5 dakikada eve varmak istiyor insanlar. Tabii bunlar en az 8-10 milyar bedeli olan ihaleler. Cumhurbaşkanımızda sen şu rekoru bir al bakalım gerisi kolay dedi. 
O yüzden bize 31 Mart akşamına kadar uyumak, durmak, haram. Bu seçimi Allah'ın izniyle alacağız. 

"10 YIL BİZE NE YAZIK Kİ HİZMETSİZLİĞİ ÖĞRETENLERE BİR DAHA BU ŞEHRİ VEREMEYİZ"

10 yıl ne yazık ki bize hizmetsizliği öğretenlere bir daha bu şehri veremeyiz. 5 yılda elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalıştık. Ama şundan adınız kadar emin olun kıymetli hemşehrilerim. Hepsini hükümetimizin desteğiyle yaptık. Belediyemizin imkanları ne yazık ki buna çok müsait değil. Ama inşallah yavaş yavaş borçları da ödüyoruz. Bunları da kapattıktan sonra Zonguldak Belediye İnşallah bu 5 yılın sonunda çok değişik bir yerde olacak. Hem mali açıdan hem belediyecilik anlamında. 

"24 ŞUBAT'TA PROJELERİMİZİ VE MECLİS ÜYELERİMİZİ TANITACAĞIZ HEPİNİZİ DAVETLİSİNİZ"

Ve inşallah 24'ünde sizleri şimdiden davet etmiş olayım. 24 Şubat'ta saat 14.00'de Dedeman Hotel'de lansman yapacağız. Neyi tanıtacağız? 6-7 tane projemiz var. 6-7 tane diyorum. Bir tanesini birleştirebiliriz çünkü daha kararını veremedik. Görseller dün geldi. İnanın seyrederken bile biz bile heyecanlandık ki 3-4 ayda üzerinde çalıştığımız proje. Detaylarını çalışıyorduk. İnşallah sizlere bunları sunacağız. Yeni bir vizyon açacağız. İnşallah bir tebessüm oluşacak. Hepiniz davetlisiniz. 
Meclis üyelerimizi tanıtacağız. Ondan sonra da her gün daha da tempolu şekilde çalışarak inşallah 31 Mart akşamında zaferi hep birlikte inşallah kutlarız. 

"HESAPLARDA Kİ İCRALAR NEDENİYLE SU PARASINI BİLE OTOMATİK ÖDEYEMEYEN BİR BELEDİYE DEVRALDIK BİZ"

Ben sizlerin gözünde o enerjiyi, isteği görüyorum. Siyasi Görüşü ne olursa olsun bütün insanlarımıza vatandaşımızın hizmeti. Çünkü ne yazık ki en basit hizmetleri bile alamamışız. Mahrum kalmışız ya. 
Ya düşünsenize  Su parasını otomatik ödeme talimatı veremeyen bir belediye devraldık biz. Neden hesaplarda icralar var diye. Çok basit bir şey. Ama inanın böyle bir dönemdi burası. Ama şimdi artık kapıdan girdiğin zaman kurumsallaşmaya başlamış. Hızlıca da bu süreç tamamlamış. 

"BÜYÜKŞEHİRE HAZIRLANAN BİR BELEDİYE OLACAĞIZ"

Ve artık kendini büyükşehire hazırlayan bir belediye bizim hayalimiz o. Şamtiyelerimizin hepsini yeniledik. Eski şantiyelerin görsellerini görmüşsünüzdür. Eski Zonguldak'ın özeti o. O ortamdan, o şantiyeden ne yazık ki 100 bin insanımıza, 19 mahallemize kaliteli hizmet beklemişiz. Yazın kar yağmasını Beklemekle aynı. Ama şimdi bütün şantiyelerimiz aklınıza ne geliyorsa bütün liglerimiz eş değer. Hepsini yenilenip revize ettik. 
Araç parkurumuzu yeniliyoruz. Yardım edilen belediyeden yardım edebilen bir belediyeye dönüştü. 

Muhabir: Ercan Demir